tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8 ★ Jouluinen Liebster Award -haaste


Hurjaa, ensimmäinen viikko joulukuuta jo takana! Sain marraskuun alussa Mansikkatilan mailla -blogin hurmaavalta Tainalta tämän jouluisen haasteen - kurkataanpa siis mitä kahdeksannesta luukusta paljastuu.

1. Mikä on lempijoululaulusi? Leevi and the Leavingsin Joulukertomus menee ihon alle.
Ihan järjettömän koskettava laulu. Niin henkilökohtaiset sanat.

2. Lahjoja aikuisille, kyllä vai ei ja miksi niin? Kyllä, kyllä. Antamisen ja saamisen ilon vuoksi. Ei tarvitse olla suurta ja mahtavaa, tärkein on ajatus.

3. Ihanin joulumuistosi? Tulee heti lapsuusjoulun tuoksut mieleen. Aattoaamuna äiti keittelemässä joulupuuroa muun perheen vielä nukkuessa, keittiön ikkunassa kynttelikkö ainoana valonlähteenä, Joulupukin kuumalinjan lempeä joulupukki.


4. Mikä on paras joululahja, jonka olet koskaan saanut? Esikoistyttäreni ♥ Hän saapui maailmaan kuusi vuotta sitten jouluaaton aattona tehden meistä äidin ja isän. Täydellistä. ♥

5. Mitä toivot lahjaksi tulevana jouluna? Rauhaa ja rakkautta. Läheiset ympärille. (Jos pukki luet tämän niin sellaiset Hobstar-lasit olis kivat ja harmaa lampaantalja ja ruusukullan värinen rannekello ja Happy lights pallovalot ja ja ja...)

6. Mitä antaisit lapsen miesopettajalle lahjaksi jouluna? (ihan vaan, jos teillä olisi hyviä ideoita...) Samaa kuin naisopettajalle - suklaata/glögiä/joulukukan tms. - siis jotain mikä ei jää kaappeihin pyörimään.

7.  Meidän perheen herkkua jouluna? Kyllä se on se uunituore joulukinkku. Siinä aatonaattoiltana pitää ihan toppuutella itseä ja muita, ettei kinkku katoa parempiin suihin ennen aatton ruokailua.


8. Mikä luo joulutunnelman? Kodin koristelu jouluiseksi koko perheen voimin, joululaulut, glögin ja pipareiden tuoksu. Pienet tonttutytöt ja -pojat kurkkimassa ikkunassa näkyykö ulkona oikeita tonttuja.

9. Lempijoulukukkasi? Joulun tähti, joulutähti. Muutama hyasintti pitää myös olla!

10. Jos saisit joulumantelin, mitä toivoisit? Terveyttä.

11. Joulun lempituoksu? Suuri herkkuni jo lapsuudesta, lanttulaatikko. Eihän se sinänsä hyvälle tuoksu, jos vertaa vaikka pipareihin, mutta lanttulaatikko kuuluu ja on aina kuulunut vahvasti jouluuni.


Haastan nyt teidät lukijat vastaamaan muutamaan jouluiseen kysymykseen. Toivottavasti sinulla on hetki aikaa. :)

1. Lempijoulukukkasi?
2. Lempijouluruokasi?
3. Lempijoululaulusi?
4. Mitä toivot tänä vuonna pukilta?

Aurinkoista tiistaita,
Heidi

10 kommenttia:

  1. amarylliis joulukinkku joupukki nokia105 sen uuden mallin

    VastaaPoista
  2. 1. Hyasintti
    2. Kinkku
    3. Taivas sylissäni, Sylvian joululaulu
    4. Suklaata. 😋

    Ihan huippu tää joulukalenteri! #koukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥ Vedetään yhdessä suklaaöverit.
      ps. Kiva nähdä sinut kommentoimassa. :)

      Poista
  3. 1. Hyasintti
    2. Tämä on paha, sillä parasta on ruokien yhdistelmä. :D Parasta en siis osaa sanoa, mutta tykkään kinkusta, rosollista, lanttulaatikosta ja salaateista. Ja konvehdeista!
    3. Sylvian joululaulu, Tonttu, Tulkoon joulu
    4. Rannekorua ja ehkä jotain sisustus- tai ruokalehteä

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta! Ei sitä pelkkää kinkkua tai pelkkää lanttulaatikkoa viitsisi syödä. Ai että, tässähän herahtaa ihan vesi kielelle.

      Poista
  4. Ihana postaus, kiitos kun vastasit haasteeseen!<3
    Oma joulukukkasuosikkini on kaikki valkoiset kukat. Jouluna parasta on ehdottomasti kinkku. Lempijoululauluni ovat samat kuin tuossa Eevalla aiemmin. Lahjaksi toivon ainakin Liza Marklundin uusinta sekä ehkä lahjakorttia ihonhoitoon.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle haastamisesta ihana Taina! ♥ Mun lempikukkia on yleensä kaikki valkoiset, mutta jouluna ostan vaan punaisia kukkia. Olispa muuten punaisia hyasintteja!

      Poista
  5. On todella ihana lukea vastauksia. Yritän saada tuon Leevien sävelen päähäni, mutta nyt ei tule. Pitää kaivaa jostain se ja kuunnella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tämä oli sen verran erilainen haaste, että oli kiva toteuttaa ja miettiä vastauksia. Youtubesta löytyy tuo ihana kappale. En ole vielä tänä jouluna kuullut sitä radiosta, viime vuonna soi paljon.

      Poista