lauantai 10. elokuuta 2013

Äiti-tytär laatuaikaa

Päätettiin aamulla rakkaan 3-vuotiaan kanssa jättää miesväki kotiin ja lähteä kaupungille ihan kahdestaan. Shoppailtiin, käytiin leikkipuistossa ja syötiin suklaata -parhautta! <3 A sai kauan kaipaamansa shortsit ja huomasin vasta kotona, että alennuksen jälkeen hinnaksi jäi huimat 2,70€. Varsinainen löytö. Shortsit vedettiin heti jalkaan ja esiteltiin isille ku päästiin kotiin. Puhtaana pysyivät tasan siihen asti kunnes syötiin lounasta.

Tacokeitto
Pavut on uusi tuttavuus meiän keittiössä. En oo oikein osannut käyttää niitä, mut tällä viikolla niitä on ollut tarjolla kolmesti. Muille maistuu, mut tää meiän prinsessa...

Kuinka vaikeaa syöminen voikaan olla! Meiän Tomppa 1v. vetelee kyllä ihan mitä tahansa ja kuinka paljon tahansa, mutta A vaan nyrppii kaikkea. Ja yökkää. Kyllä se vissiin pari maissia huuhteli maidon kanssa alas, mut viimitteks neki tuli ylös. Ja sitte kauhee raivo, ku ei saa jätskiä jälkkäriksi. Huoh.

Nyt muu talo nukkuu,
rauhallista viikonloppua muillekin!

-H


Lisään vielä tacokeiton reseptin :)

Paista pannulla:
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 pss tacomausteseosta

Kiehauta ja hauduta kattilassa:
jauheliha
2 tlk valutettuja kidneypapuja
2 tlk mustia papuja liemessä
1 tlk valkoisia papuja liemessä
1 tlk maissia liemessä
1 tlk tomaattimurskaa

Ite laitoin mustia ja kidneypapuja vain yhden tölkin. Se oli mielestäni parempi suhde jauhelihan määrään nähden. Tarjoile smetanan, juustoraasteen ja nachojen kanssa. (psst...juustoraaste alimmaiseksi, jotta sulaa pohjalle)


4 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Ja hyvä idea, uskon et A:ki tykkäs ku sai äidin hetkeks kokonaan itselleen :) ja toi tacokeitto näyttää tosi namilta! Saisko reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä, tacokeiton resepti käytettävissäsi :)

      Poista
    2. Kiitos! :) Täytyypä kokeilla joku kerta ku oon taas Porissa ja omassa suuressa keittössä ;)

      Poista
  2. Oltais voitu shoppailla koko päivä, mut rahat ja parkkiaika loppu kesken. Ehkäpä parempi niin. ;)

    VastaaPoista