sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ensimmäinen adventti ja adventtikynttelikköTänään alkoi virallinen joulun odotus ensimmäisen adventin myötä, mutta meillä on ehditty jo tuhota glögipullo jos toinenkin ja joululaulutkin ovat raikuneet jo hyvän tovin... Tänä vuonna tein adventtikynttelikön pilttipurkeista ja pitkän pohdinnan jälkeen ripustin numerot perinteiseen kynttelikköön.

Puisesta männynkäpymansetein koristellusta kyntteliköstä - siitä tuntee joulun. Olin jo lapsena oikea jouluhöperö ja siinä vaiheessa kun äiti laittoi keittiön pöydälle paljon hienomman ja paljon isomman puisen kynttelikön palamaan, tiesin hartaasti odotetun joulun alkaneen. Silloin sai myös lopultakin aloittaa joululaulujen kuuntelun. Lapsuusjouluista on jäljellä enää lämmin muisto ja nyt on omien lasteni vuoro laskea öitä joulupukin tuloon ja kuullostella tiukujen helinää. Ihanaa jouluntaikaa. ♥

Tunnelmallista joulunodotuksen aikaa kaikille,
Heidi

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat simppelit kyntteliköt :) Meilläkin noita pilttipurkkeja riittäisi niin pitäisi useammin miettiä mitä kaikkea kivaa niistä saisi tuunattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. :) Pilttipurkeista on kyllä moneksi ja nyt niitä alkaa taas kertyä kun perheemme kuopus saavutti juuri puolen vuoden iän, hiphei!

   Poista
 2. Kaunis! Kivasti numerot sopivat roikkumaan kynttelikköön ja ovat hienosti tuikkujen taustalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kaupassa sydämet tuntuivat paljon pienemmiltä ja suunnittelin ne roikkumaan pilttipurkin kylkeen, mutta kotona ne olivatkin sitten valtavat. :D

   Poista