tiistai 28. heinäkuuta 2015

Juhannusruusu-matto vol. 2


Virkkasin ystävälleni Juhannusruusu-maton syntymäpäivälahjaksi. Tein sen Lankavan selkeällä ohjeella, kuten aiemminkin virkkaamani matot.


Melkein tekisi mieli tehdä heti toinen perään, kun tästä tuli paljon siistimpi kuin ensimmäisestä tekemästäni Juhannusruusu-matosta, joka meillä on olohuoneessa. Ehkä sitten kun illat hämärtyvät ja kynttilät syttyvät, nyt nautitaan vielä kesästä ulkosalla. 

Iloista tiistai-iltaa,
Heidi

8 kommenttia:

 1. On kaunis, ja todella siistiä jälkeä!<3 Meiltä löytyy virkattu matto meidän vessasta. Se on musta, ja tykkään siitä kovin. Kirppariostos..Olen varma, että kesken jäisi, jos aloittaisin.;D Poikien vessaan haluaisin myös, mutta on ollut pitkään vain tällä haluamisen tasolla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Taina! ♥ :) Ei muuta kuin tekemään - näissä on se hyvä puoli, että vaikka inspiraatio välillä katoaisi, työn voi huoletta jättää odottelemaan uutta inspiraatiopuuskaa. ;)

   Poista
 2. Siis aivan ihana! ♥Tuommoista olen meille haaveillut tyttöjen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. ♥ Tuo linkittämäni ohje on tosi selkeä, että siitä vain koukku viuhuamaan. :)

   Poista
 3. Olet kyllä taitava käsistäsi. Kaunis ja varmasti mieluisa lahja ollut. Tällaisia ystäviä jokainen tarvitsee :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään tästä niin paljon!! Ei meinannut millään raaskia laittaa lattialle, kun on niin nätti.Kiitos vielä ihan hirmuisesti <3 ps. puhuttiin tässä just, että sun kannattais alkaa myymään näitä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Ihana kuulla, että on mieluinen. ♥ :)

   Poista