maanantai 5. syyskuuta 2016

Fantastisen Fridan valokuvauskurssilla kodikkaassa KodinonnessaOlen vieläkin ihan täpinöissäni viime torstaisesta Koti kaupungin laidalla -blogin Fridan valokuvauskurssista, joka järjestettiin ihan megahienossa miljöössä, lempisisustuskaupassani Sisustustalo Kodinonnessa. Viiden minuutin istumisen jälkeen olin jo oppinut enemmän kuin koko kahden vuoden aikana järkkärin omistajana - ihan mahtavaa, että saatiin Frida tänne Raumalle! Vaikkakin olen manuaalilla kuvaillut jo hyvän tovin, uutta asiaa tuli valtavasti. Nyt kun vihdoin opin käyttämään tuota ensijärkkäriksi hankkimaani Canon 1100D:tä, nousi kamerakuume suht korkeaksi. Aluksi ajattelin, että uusi valovoimaisempi objektiivi olisi riittävä, mutta enää en ole niinkään varma.

Ilta oli kerrassaan huikea! En meinannut malttaa alkaa edes nukkumaan, kun pääni oli täynnä naisenergiaa ja kurssin asiat vaan pyörivät mielessä. Sisustuksen ihmenaiselle Johannalle iso kiitos, että otit meidät vastaan ja olit vielä loihtinut meille herkkutarjottavat - lohisalaatti oli superhyvää. Energiaa pursuavalle ja hyvää fiilistä huokuvalle Fridalle terkkuja, että jatkokurssia odotetaan täällä jo kovasti. Iso halaus teille ihanille naisille

Aurinkoista syksyn ensimmäistä maanantaita,
Heidi

21 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos, kiitos... ihan häkellyttävä fiilis, kun saa lukea tällaista palautetta täältä.
  Mahtavinta on kuulla, että kurssi oli antoisa ja inspiraatiot lähtivät virtaamaan :) Mukavaa ja tunnelmallista alkavaa syksyä sinulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen kurssi. Vähän kyllä epäröin mukaan lähtöä tolla karvalakkijärkkärilläni... :D Samoin sinulle!

   Poista
 2. On helppo samaistua noihin fiiliksiin😍 Fridan kurssit on aivan huikeita❤️ Jatkoa odottelen minäkin❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ihan huikee persoona ja niin selkokielinen kurssi. :)

   Poista
 3. Oooh, kuulostaa ja näyttää kivalta!! Mä ilmoittauduin lokakuulle yhden viikonlopun valokuvauskurssille enkä malta odottaa sitä! Ehkä mäkin sen jälkeen olen paljon viisaampi kamerani kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa Veera! Kyllä tuo kolmetuntinen oli ainakin niin antoisa. Mille kurssille olet menossa?

   Poista
 4. Voi mitä kuvia! <3 Tuo kurssi oli ihan mahtava! Kävin itse myös alkukesästä ja kotiuduin monta ihanaa juttua rikkaanpana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita! <3 Niin oli, en lakkaa hehkuttamasta vielä pitkään aikaan!

   Poista
 5. Oih, olit mukana Kodinonnen kurssilla. Frida on saanut ihan valtavasti huikeaa palautetta ja maltan tuskin odottaa omaa, ensiviikolla olevaa kurssi-iltaani. Upeita kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Frida on kyllä ansainnut jokaikisen kehun! Mäkin oon nyt vähän innoissani täällä, en malta odottaa sun kuvia ja tunnelmia kurssilta! :)

   Poista
 6. Oih, olit mukana Kodinonnen kurssilla. Frida on saanut ihan valtavasti huikeaa palautetta ja maltan tuskin odottaa omaa, ensiviikolla olevaa kurssi-iltaani. Upeita kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
 7. Oih, olit mukana Kodinonnen kurssilla. Frida on saanut ihan valtavasti huikeaa palautetta ja maltan tuskin odottaa omaa, ensiviikolla olevaa kurssi-iltaani. Upeita kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
 8. Iiiihaaaniaa kuvia! Wau! Kiitos, kun olit mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Kauniista liikkeestä on vaikea saada huonoja kuvia. :) Ihan mahtavat puitteet teillä.

   Poista
 9. Kyllä vaan olet ottanut hienoja kuvia ja on helppo yhtyä samaan mielipiteeseen, että illan kurssianti oli hyvä. Frida kertoi kuvauksen perusasiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Nyt pitäisi enää vain harjoitella. oikein mukavia kuvaushetkiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Uusi, parempi kamera kummittelee ajatuksissa. Tietäisi vaan millainen kannattaisi hankkia... Samoin sinulle! :)

   Poista
 10. Frida on kyllä ihanan inspiroiva ihminen, minäkin olin alkukesästä hänen kurssillaan. Kivoja kuvia sait aikaiseksi!

  VastaaPoista
 11. Kiitos! En tosiaan ihmettele, miten hänen kurssinsa ovat niin suosittuja. :)

  VastaaPoista
 12. Hienoa kuvia! Ja oli kyllä kiva kurssi. Ensi kerralla sitten Johannan luo! ;)

  VastaaPoista