lauantai 29. kesäkuuta 2019

Hamam-pyyhe - riippuvuutta ensikosketuksella

pyyhekauppa lina, hamam, hamam-pyyhe, blogiyhteistyö

Yhteistyö: Pyyhekauppa Lina


Tämän kesän ehdottomiin suosikkeihini ovat kuuluneet nämä Pyyhekauppa Linan superihanat hamam-pyyhkeet. Ne ihastuttavat niin kauneudellaan kuin mukavuudellaankin. Olin kuullut hamam-pyyhkeistä pelkää hyvää ja ymmärsin välittömästi ne kaikki kauniit sanat, kun ensimmäisen kerran itse kääriydyin pyyhkeeseen suihkun jälkeen. Pyyhkeet kuivuvat nopeasti ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä kuivatellessa uima-altaallamme. Nopean kuivumisen ansiosta pyyhkeet ovat myös mainioita reissukavereita. Ne vievät vain vähän tilaa kassissa tai kaapissa. Ja hei vinkvink, hamam-pyyhe sopii erinomaisesti myös trendikkääseen Curly Girl metodiin keveytensä ja pehmeytensä ansiosta.

pyyhekauppa lina, hamam, hamam-pyyhe, blogiyhteistyö

Pyyhekauppa Linan omistaja Anne Caglayan toinen kotimaa on Turkki, jossa pyyhkeet valmistetaan pienissä perheyrityksissä. Anne tuntee valmistajat henkilökohtaisesti ja käy useamman kerran vuodessa heidän luonaan. Hamam-pyyhkeet ovat 100% puuvillaa. Kauneutensa ja keveytensä ansiosta niitä voi käyttää vaikka huivina tai peittona - vain mielikuvitus on rajana. Herkulliset karkkivärit takaavat, että jokainen löytää mieleisensä pyyhkeen. Olenkin tässä jo suunnitellut road tripiä Tampereen suunnalle, sillä haaveissa olisi nyt koko perheelle omat hamam-pyyhkeet. Linan myymälä löytyy keskustasta osoitteesta Aleksanterinkatu 28.

pyyhekauppa lina, hamam, hamam-pyyhe, blogiyhteistyö

Pienenä varoituksena; pyyhkeet aiheuttavat vakavaa riippuvuutta. Oi jos vain voisin, kulkisin koko ajan kylpytakki päällä...

pyyhekauppa lina, hamam, hamam-pyyhe, blogiyhteistyö


Rentouttavia kesäpäiviä,
Heidi

*tuotteet saatu

4 kommenttia:

 1. Täällä on ollut Linan pyyhkeet käytössä jo muutaman vuoden ja olen aivan koukussa. :)
  Niin ihania ja pehmeitä sekä kuivuvat nopeasti reissussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Tekisi mieli luopua vanhoista froteisista kokonaan. 🤭

   Poista