lauantai 30. marraskuuta 2019

Silmälasit ja aurinkolasit Specsaversilta

Kaupallinen yhteistyö Specsavers Rauma

Specsavers, silmälasit, aurinkolasit

Kävin kesällä tutkituttamassa näköni Rauman Specsaversilla, mistä kerroinkin jo tässä postauksessa. Näössäni ei ole liki kahteenkymmeneen vuoteen tapahtunut muutosta, mutta edelliset silmälasit olivat jo aikansa eläneet, joten optikko Anna Mariasikin kanssa valitsimme minulle uudet imagolasit. Edellisessä postauksessa mainitsin miksi näille imagolaseille olisi tarvetta. Ja tadaa, lasit ovat toden totta vieneet huomion muualle.

Specsavers, Rauma, aurinkolasit, Marc Jakobs

Sen lisäksi laseista on ollut apua päänsärkyihin. Kesällä kyllä kerran säikähdin, kun en ollut vähään aikaan käyttänyt silmälaseja, mutta tajusin kuitenkin heti miksi en. Olin nimittäin kulkenut vallan aurinkolasit päässä ja näissä ihanissa Marc Jacobseissa on myös voimakkuudet. Eli ei hätää, silmäni eivät olleet rasittuneet. Voimakkuuksien lisäksi linssit ovat polarisoidut ja varsinkin autolla ajaessa se on itselle ihan välttämätön hienous vuodenajasta riippumatta.


Polarisoitu linssi poistaa silmille haitallisen UV-säteilyn ja sen lisäksi ehkäisee samalla esimerkiksi vedestä, hiekasta ja lumesta kimpoavaa kiiltoheijastusta. Polarisoidut linssit ovat omiaan kalastusta harrastavalle, paljon autoilevalle, rannalle, kaupungille, hiihtoladulle, minne vain. Suosittelen polarisoivia aurinkolaseja oikeastaan ihan kaikille käyttötarkoituksesta riippumatta. Polarisointi poistaa muun muassa heijastukset auton tuulilasista tai märästä tienpinnasta ja kun on kerran hankkinut polarisoidut aurinkolasit paluuta muihin ei enää ole. Aurinkolaseja ei tule milloinkaan jättää autossa kojelaudan päälle, sillä aurinko ja kuumuus vahingoittavat kehyksiä sekä linssien pinnoitteita. Lasit tulisikin aina laittaa koteloon, kun ne eivät ole käytössä.

Specsavers, Rauma, silmälasit, Ivana Helsinki

Specsaversilla on menossa valtakunnallinen kampanja ja tältä videolta voit kuulla pysäyttävän tarinan, miten näöntutkimus voi jopa pelastaa hengen. Näkökykyä pidetään helposti itsestään selvyytenä. Specsaversin Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa voidaan havaita varhaisia merkkejä monista sairauksista.

Muistathan tutkituttaa näkösi!
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti