Nyhtökana valmistuu padassa kolmessa tunnissa meheväksi ja maistuu ulkoilun päätteeksi vaikka pitaleivän tai hampurilaisen välissä. Padan sijaan voit käyttää myös uunivuokaa ja peittää sen foliolla paiston ajaksi.
Pulled chicken eli nyhtökana
1 kg broilerin rintafileitä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl vettä
1 kanaliemikuutio
70 g tomaattipyrettä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl vaahterasiirappia (tai hunajaa)
4 rkl bbq-kastiketta
Lohko sipulit padan pohjalle ja asettele fileet niiden päälle.
Sekoita muut aineet kulhossa ja kaada liemi fileiden päälle.
Peitä kannella ja paista 150 asteisessa uunissa noin kolme tuntia.
Revi kypsät broilerit kahden haarukan avulla ja valuta niiden päälle muutama lusikallinen lientä padasta.
Leppoisaa sunnuntaita,
Heidi
Kiitos reseptistä! Tämä on varmasti hyvää. Kauniita helmikuun päiviä sinulle!
VastaaPoistaOli kyllä ja niin vaivatonta. Kiitos samoin sinulle Tarja!
PoistaValurauta-pata? Ko? Vai? Täytyy kokeilla, kunhan suuntaviivat ovat oikeat.. ;-)
VastaaPoistaKyllä, valurautapata. Mutta onnistuu toki lasisessa uunivuoassakin foliolla peitettynä. 😊
Poista