tiistai 2. helmikuuta 2016

Kameran väärällä puolella!


Eipä nyt äkkiä tule mieleen epämiellyttävämpää valokuvauskohdetta kuin oma naama. Siispä olinkin pulassa, kun minun piti löytää itsestäni hyvälaatuinen kasvokuva. Kahlasin muutaman kymmenentuhatta kuvaa läpi viimeisen parin vuoden ajalta, mutta fakta on se, että minun paikkani on ollut siellä kameran toisella puolella.


Kuvattavana oloa ei arvatenkaan helpota kasvoillani ilakoiva atooppinen ihottuma. Mansikkatilan mailla -blogin Tainan postauksen rohkaisemana heittäydyin tänään villiksi ja laitoin valokuvaamista rakastavan 3-vuotiaan poikani kameran taakse ja istahdin itse sen eteen.

Nyt mun tekisi mieli haastaa teidät kaikki pois sieltä kameran takaa! Hullutelkaa vähän. Muutaman vuoden päästä hulluttelu palkitaan. :)

Upeaa viikkoa,
Heidi

21 kommenttia:

 1. Totta, itsekin sitä useimmiten siellä kameran takana on. Mutta, totta välillä voisi olla ihan hyvä, että vaihdettaisiin lasten kanssa rooleja. Onnistuneita kuvia lapsesi oli onnistunut ottamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Vaikka harvoin sitä on tyytyväinen sillä hetkellä otettuun kuvaan, niin ihan kiva on katsella vaikka kymmenen vuoden takaisia kuvia. Ei ne enää niin kamalilta näytä. ;)

   Poista
 2. Kaunis olet.♥
  Hiljalleen olen alkanut olla sillä kameran toisella puolella. :) Aluksi todella outoa, mutta kyllä siihen tottuu. Meillä Iida 10v räpsii yleensä minusta kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Terhi. <3 On kyllä todella outoa! Mutta kyllä vanhana haluaisin nähdä itsenikin lasten kanssa kuvissa. :)

   Poista
 3. Ihanat onnistuneet kuvat kauniista mallista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, tässähän ihan häkeltyy. :') Kiitos ihana Pia <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Mistä lie 3-vuotias imenyt kuvausinnostuksensa. ;)

   Poista
 5. Kaunis Heidi!♡ Hyviä kuvia ja sullahan on värikin vaihtunut tuosta profiilikuvasta, joten todella hieno juttu, että uskalsit!:) Eikä muuten uskoisi lapsen ottamiksi, pääkin on kokonaan kuvassa.;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina, kiitos! <3 Nyt on kuule oma väri ensimmäistä kertaa sitten 5. luokalla alkaneen värjäyskierteen jälkeen. Pakko oli antaa sille vielä mahdollisuus ennen kuin ensimmäiset harmaat tulevat!! :D

   Poista
 6. Kaunis Heidi!♡ Hyviä kuvia ja sullahan on värikin vaihtunut tuosta profiilikuvasta, joten todella hieno juttu, että uskalsit!:) Eikä muuten uskoisi lapsen ottamiksi, pääkin on kokonaan kuvassa.;)))

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä kaunis! Aamulla yritin kuvailla yhtä meikkipostausta varten, mutta ei oikein tullut mitään ja oma naama ei vaan miellyttänyt. :D Ehkä voisin antaa kameran 2-vuotiaan käteen ja sitä luonnollistakin hymyä saattaisi irrota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Sitä on niin vaikea nähdä itseään näiden ihottumien takaa. Niiden takia peilikuva ei miellytä juuri koskaan. Suosittelen kyllä noita pieniä kuvaajia! Meidän 3v toivoi joulupukilta omaa kameraa. Ja onkin räpsinyt sillä jo usean sataa otosta. ;)

   Poista
 8. Hyvinhän se meni, hyvät kuvat kauniista mallista! Olen huomannut, että lasten ottamissa kuvissa, jopa poseerauskuvissa, olen minäkin luonnollisimmillani. Ja niin tuttua, itse on yleensä aina kameran takana niin tiukasti, että esimerkiksi matkakuvia katsoessa tulee välillä tunne, että olenko ollut ollenkaan paikalla. Mukana siis haasteessasi, aletaan treenata kameran edessäkin olemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Mainiota, että olet mukana. :) Ihan sama tunne ollut täälläkin, kun katselee vaikka lasten synttärikuvia - olinko edes paikalla. Pitäisi ottaa tavaksi ottaa perhekuva tms. aina noissa tilaisuuksissa.

   Poista
 9. Ihana, ihana sinä <3 Onpa mukava nähdä kasvokuvia sinusta,
  olet just niin kauniin ja herttaisen näköinen, kun ajattelinkin.

  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Teija, kiitos. Ihana olet! <3 Minä aina ihailen, kun olet niin kaunis ja luonnollinen kaikissa kuvissa. :) Aurinkoa alkavaan viikkoosi!

   Poista
 10. Kauniita kuvia ja kaunis kuvattava. Oma naama on vähän kuin oma ääni. Sen näkemistä tai kuulemista vierastaa itse, mutta välillä sitä on hyvä hieman hassutella. Ehkä mekin jossain vaiheessa nappaamme muutamat naamakuvat blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kiitos. :) Tuo on totta - en tiedä kumpi pahempi, oma naama vai ääni. :D Jee, napatkaa, napatkaa!!

   Poista