sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tuntuuko joskus siltä


että kiukuttaa kuin 3-vuotiasta? Viikonloppu pitänyt sisällään sisäleikkipuistoa, Mäkkäriä, yövieraita, synttärijuhlia ja luistelua - 3-vuotiaan unelmaviikonloppu siis. Tai näin ainakin olettaisi. Silti sunnuntai-iltana kiukuttaa, kun äiti menee ja laittaa mansikkahilloa pannukakun päälle. Voitteko kuvitella, mansikkahilloa! Pannarin päälle!! Onneksi kermavaahto lohduttaa, kunhan hillo on ensin rapsutettu pois. Santsikierroksella itkupotkuraivot, kun ei heti annettu hilloa.

26-vuotiaan viikonloppu pitänyt sisällään noita samoja asioita, vaikkakin sisäleikkipuiston sijaan shoppailua ja Mäkkärin sijaan Heseä. Silti otsassa voisi olla räjähdysvaara-merkki. Jep!

Kuvan henkilö ei liity tapaukseen

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? Ihanaa, huomenna alkaa helmikuu!

Hurmaavaa helmikuuta,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Viikonloppu meni flunssan kourissa, mutta onneksi helmikuu näyttäisi tuovan jo parempia tuulia :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta. Tsemppiä ja voimia helmikuuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Tai ei hyvä. Mutta helpottavaa kuulla. :) Helmikuu ihastutti heti olemassaolollaan, eikä tänään tarvinnut kenenkään kiukutella (paitsi ihan vähän, kun sisko söi veljen nappulan Kimblessä).

   Poista
 3. Meillä oli tosi ihana viikonloppu. Mutta oli ohjelmakin aika erityislaatuista, kun oma veli meni naimisiin. Mutta tokihan pariin päivään mahtuu kaikenlaista. Uhmaa ei voi välttää, kun talossa on parivuotias. Äitikin uhmaa, mutta sitten vähän jälkijunassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, häähumua. :) Tässä just istun koneella ja suunnittelen omalle sekä miehen siskolle polttareita. Jep, kyllähän tuota uhmaa aina maailmaan mahtuu.

   Poista
 4. Räjähdysvaara-merkki olisi hyvä olla olemassa! Vielä näinkin vanhana välillä kiukuttaa kuin... no ei ehkä kolmevuotias, mutta ei paljon muutakaan :)

  VastaaPoista