torstai 12. toukokuuta 2016

Ah, toukokuu!


Iltakävelyllä puutarhassa, kuppi kuumaa kädessä, vain käki kukkuu jossain kaukana. Tuntuu, että tämä päivä ei pitänyt sisällään kuin kiukkua, inttämistä, huutoa, itkua ja raivoa vuoronperään. Lapset pääsivät viikon sairastelun jälkeen taas kerhoon ja eskariin, mutta rauhallisen aamupäivän jälkeen täällä on riittänyt taistelua iltaan asti. Nyt kun nuo rakkaat riiviöt nukkuvat tekisi mieli pitää hyvänä heitä kaikkia, mutta viisaampi varmaan jättää hellyydenosoitukset aamuun... Nukkuva lapsi on niin kaunis! ♥


Puutarhassa kuulin taas omat ajatukset ja mieli lepäsi. Luonto on ihan yhtäkkiä herännyt ja kaikkialla on niin ihanan vihreää! Enää en malttanut mieltäni vaan orvokkeja oli saatava, vaikka narsissit ovat vielä täydessä kukassa. Ja aivan pian päästään nauttimaan omenapuun kukkaloistosta - ah, toukokuu!

Telkkarikin muistutti juuri;

Elä kuin viimeistä kesäpäivää,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Hiljainen hetki illalla on kyllä ihan huippu! Mun aina välillä tekisi mieli ottaa nukkuva kuopus halirutistukseen, kun toinen on niin suloinen nukkuessaan ja vielä melko kevyt nostaa sängystään. Todennäköisesti rutistus kuitenkin päättyisi kiukkuiseen puoliheränneeseen pikkukaveriin, joten olen malttanut mieleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän asian kanssa ei kyllä kannata pelleillä! ;) Mut jos lapsi joskus sattuu nukahtamaan syliin, ni ei sitä millään raaskisi viedä omaan sänkyyn.

   Poista
 2. Rakastan tuota omassa puutarhassa vaeltelua. Monesti olen kuppi kourassa siellä katselemassa luonnon ihmeitä vaikkei meillä tosiaankaan ole mitenkään kummemman näköinen puutarha mutta omalla taidolla tehty, se riittää.
  Tuuhan osallistumaan ihanaan arvontaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Muuttaessamme pari vuotta sitten tähän vanhaan omakotitaloon piha oli "valmis", mutta ei jotenkaan ollenkaan kiva. Paljon ollaan tehty, mutta vielä ottaa aikansa ennen kuin oma kädenjälki alkaa kunnolla näkyä. Kiitos kutsusta, tulen heti! <3

   Poista
 3. Nukkuva lapsi on kyllä niin kaunis.♥
  Yöllä kun Hugo tulee viereeni nukkumaan saatan hetken vain ihailla kuinka suloinen hän onkaan.♥

  VastaaPoista
 4. Puutarhassa kävellessä mieli rauhoittuu ja työpäivän jälkeinen väsymys kaikkoaa. Omenankukkien aukeamista odottelen minä hetkenä hyvänsä, minulle se on kesän merkki :). Somat orvokit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä puutarhassa mieli lepää. :) Monessa paikassa omenapuut ovat jo täydessä kukassa, meillä vielä tiukasti nupussa. Kiitos, orvokkeja pitää joka kesä olla. Tuli ulkotulitelineellekin käyttöä kesäksi.

   Poista