keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Rakastunut Raumaan


Huuiii miten kesä kiitää kovaa vauhtia! Käytiin lomalla Ruhpoldingissa, Saksassa - huikea reissu. Näytän kuvia, kunhan ehdin käydä räpsyt läpi. Viikonloppuna juhlittiin pikkusiskon upeita häitä ja parin viikon päästä on miehen pikkusiskon vuoro avioitua. Kiirettä pitää, mikä näkyy täällä blogin puolella tietysti hiljaiselona.


Loman jälkeen meillä on aina tapana keksiä iltaisin jotain kivaa tekemistä koko perheen voimin. Tänään lähdimme etsimään näköalakalliota, jolla muistelin lenkkeilleeni kerran seitsemän vuotta sitten silloisen työkaverin kanssa. Ihan varma en ollut onko koko kalliota edes olemassa ja aikamme haahuiltuamme aloin uskoa, että olen jälleen kerran nähnyt vaan todentuntuista unta.


Tadaa! Kallio löytyi lopulta aivan lähtöpaikan vierestä. Ensi kerralla lapsetkin ehkä nauttivat maisemista, kun ei ensin olla kävelytetty heitä niin paljon harhaan.


Lauantaina Raumalla starttaa Pitsiviikko jo 46. kerran. Silloin on oiva hetki ihailla maisemia, tutustua Vanhan Rauman elämään, kierrellä pihakirpputoreja, piipahtaa tunnelmallisissa kahviloissa ja tehdä ostoksia pikku putiikeissa. Ohjelmaa järjestetään sekä lapsille että aikuisille.

Ol niingon gotonas,
Heidi

4 kommenttia:

 1. Rauma on yksi ehdottomia suosikkejani kesäaikaan. Samoin Porvoon vanha kaupunki. Kauniita kesäisiä kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En ole koskaan käynyt Porvoossa, mutta pitkään haaveillut reissusta sinne. Voisin kuvitella, että on yhtä idyllinen kuin Rauman vanha kaupunki.

   Poista
 2. Tutut kalliot myös itselleni. Harvemmin tulee käytyä, mutta paatilla ajeellaan ohi! Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on muuten jännä, miten erilaiselta maisemat näyttävät mereltä päin katsottuna.

   Poista