keskiviikko 17. elokuuta 2016

Selviytymispakkaus avioparille


#rakkaudenkesä2016 alkaa lähennellä loppuaan. Minulla on ollut etuoikeus päästä sekä oman että miehen siskon kaasoksi. He ovat olleet myös toinen toistensa kaasoja ja kummallakin ollut vielä sama lapsuudenystävä kaasona. Huikea porukka, pus! ♥ Isolla ilolla sekä suurella haikeudella muistelen molempia hääpäiviä sekä kaikkia häävalmisteluja ja salaa järjestettyjä polttareita.


Voin vaan kuvitella, miltä morsiamista (ja sulhasista, hehe) tuntuu, kun hääjuhla on takanapäin ja kaikki vapaa-aika ei pyörikään enää pelkästään hääjärjestelyjen ympärillä. Säästin osan häälahjasta annettavaksi näin häiden jälkeen, koska ajattelin, että pieni humoristinen yllätys saattaisi ilahduttaa enemmän jälkikäteen annettuna. Lahjoimme heitä viikonloppuna, kun toisella parilla avioelämää oli takana tasan viikko ja toisella tasan neljä viikkoa.


Keräsin avioparin selviytymispakkaukseen kaikenlaisia tarpeellisia asioita, joita avioliitossa saattaa tarvita. Pääasiassa sisältö oli sama, mutta pienet henkilökohtaiset sisäpiirivitsit sujautin kumpaankin pakkaukseen.Korttien taakse kirjoitin kummankin parin häätanssin sanat, sillä voin luvata, että häätanssi jos mikä kuljettaa vielä vuosienkin jälkeen yhä uudestaan hääpäivän tunnelmaan.


Ensi lauantaina juhlitaan taas rakkautta ♥ jälleen syytä hymyyn ja onnenkyyneleisiin.

Kaunista keskiviikkoa,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Hih, superihana muistaminen ja tosiaan kiva kun hääpäivän muistoja voi jatkaa tuolla tavalla vielä itse juhlan jälkeiseenkin aikaan. Meillä on tehty aikanaan vastaavalla systeemillä pappapakkauksia isäksi tulijoille. Kaikkea pientä tarpeellista ;) Teillä on ollut selvästi todellinen rakkauden kesä. Mukavia tulevia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Niin on tosiaan ollut. :) Serkun häät jouduttiin jättämään väkisin välistä, kun kesä oli vaan niin tupaten täynnä. Niin sääli, mutta onneksi päästään kuvien ja videoiden avulla kurkistamaan myös heidän hääjuhlaan.

   Poista
 2. Ihanat lahjat! Hauskasti keksittyjä yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! Kyllähän siinä muutama hetki meni askarrellessa, mutta noita oli niin kiva keksiä ja väkertää. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hih, kiitos. :) Idea oli, että kaikki tulisi käyttöön eikä jäisi pyörimään kaapin perukoille. Paitsi kaktus pitää pitää hengissä niinkuin parisuhdekin. ;)

   Poista
 4. Huippukiva idea! Tämä täytyykin muistaa, js tulee hääkutsuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on, että pakkauksesta voi tehdä juuri avioparin näköisen. Nämä mun tekemät olivat suht humoristisia, koska uskoin molempien parien huumorintajun riittävän tähän. :D

   Poista