maanantai 16. tammikuuta 2017

Vanha tv-taso - mikä löytö!


Lunastettiin eilen miehen kanssa joululahjaksi saatu brunssilahjakortti ja koska lapsenvahdit eivät antaneet meille kotiintuloaikaa, kiertelimme muutamalla kirppiksellä vielä brunssin päätteeksi. Minähän en siis koskaan löydä kirpputoreilta mitään ostettavaa, joten voitte kuvitella kuinka innoissani olin tästä kuuden euron löydöstä! Saattaa olla, että autoon päästyämme kiljahdinkin muutaman kerran.


Ihailin kirppiksellä myös vanhoja tikkaita, mutta pidin niiden hintaa turhan kovana. Lähteissä mies vitsaili kustannuksellani ja näytti sellaisia tiedättekö, remontissa käytettäviä kokoontaittuvia tikkaita, että eikös vaan olisi komeat. Silloin tulin juosten takaisin ja muistan äännelleeni jotain, mikä tuskin oli mitään ymmärrettävää, että onko se, voiko se olla - ja kyllä! Tämä vanha tv-taso nojasi kokoontaitettuna tikkaita vasten. Hintalapun näkemisen jälkeen ei tarvinnut edes kahta kertaa miettiä lähteekö se meidän mukaan vai.


Laitoin kirppishai-ystävälleni tietysti kuvan löydöstäni ja hän ihmetteli, että mikä siinä oli uutta. Minulla nimittäin on jo toinen lähes samanlainen pöytä, mutta jos tällainen kuudella eurolla tulee vielä joskus vastaan niin lupaan, että sitten minulla on niitä kolme.


Taso päätyi nyt ainakin toistaiseksi sohvapöydäksi takkahuoneeseen. Nälkä kasvaa syödessä, joten aloin haaveilla uusista tapeteista ja ehkä jopa puolipaneelista tähän huoneeseen! Takkahuone onkin ainut, missä maalipensseli ei ole vielä kolmen vuoden takaisen muuttomme jälkeen heilunut. Kaksi kertaa joutuu kyllä miettimään ennen kuin siihen hommaan taas ryhtyy, sillä täällä on kangastapetit laitettu jollain ihmeaineella seinään kiinni, eikä ne meinaa irrota sitten millään.

Iloa uuteen viikkoon,
Heidi

12 kommenttia:

 1. Kyllä olisin itsekin tuon kotiuttanut tuohon rahaan, vaikkei olisi käyttöä tahi paikkaakaan 😄 Hyvä löytö todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Joskus sitä onnistuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 😄 Löysi jopa paikkansa meiltä helposti!

   Poista
 2. Ihana! Sisustuksesta tulee heti paljon mielenkiintoisempaa, jos sekaan saa kirppislöytöjä ja muita persoonallisia esineitä ja huonekaluja.

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Designit meidän sisustuksesta vielä puuttuu, mutta en osaa niitä oikein kaivatakaan. Nämä tällaiset löydöt ovat minulle aarteita. :)

   Poista
 3. Ihanan löydön olet tehnyt. Ja, voi noita miehiä ja heidän juttujaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä erityisen iloinen tästä löydöstä! Yleensä aina lähden kirpparilta tyhjin käsin. Jep, miehet...

   Poista
 4. Tuohan on niin upea, etten yhtään ihmettele riemunkiljahduksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä paljon. Taidan kiljahtaa kerran vielä! ;)

   Poista
 5. Kyllä mäkin olisin toisenkin tollasen ostanut. Ehkä kolmannenkin kuudella eurolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että täältä löytyy ymmärrystä! Mies ei ihan aina ymmärrä näitä mun juttuja. ;)

   Poista
 6. Ihana, en yhtään ihmettele iloasi😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin Anu! Näitähän ei voi olla liikaa. ;)

   Poista