perjantai 13. tammikuuta 2017

Olohuoneen uusi järjestys & diy hylly


Paha Nuutti pois sen viepi JA kääntää saapuessaan koko talon ylösalaisin! Piti eilen tehdä ihan perussiivous; aloitin aamulla imuroinnilla, josta jatkoin lattioiden pesuun. Yhtäkkiä huomasin raahaavani sohvaa toiselle puolelle huonetta ja sovittelevani sitä ikkunan eteen. Kello taisi olla liki puolenyön, kun huonekalut olivat vihdoin löytäneet uudet paikkansa.


Nähtäväksi jää tottuuko silmä uuteen järjestykseen vai siirretäänkö huonekalut seuraavan viikkosiivouksen yhteydessä takaisin tutuille paikoilleen. Vaihtelu tuntuu kyllä virkistävältä! Erityisesti tykästyin tuohon ekan kuvan diy hyllyyn. Lukunurkkaus siirtyi ruokasaliin, joten siitä liikeni toinen noista perunalaatikoista ja toisen hain meidän makkarista. Täytyykin muuten keksiä miehelle uusi yöpöytä jostain, hihi.


Vinkki teille, jotka asutte myös johtoviidakossa. Korit kätkevät siististi sisäänsä monta metriä erilaisia johtoja sekä latureita, jotka muuten kiemurtelisivat pisin lattioita


Meillä on rakkaan ystäväni kanssa samanlainen sisustusmaku ja kyläillessämme toistemme luona löytyy yleensä aina jotain, minkä haluaa heti päästä toteuttamaan myös omassa kodissa. Tämä villasukkaämpäri on yksi näistä varastetuista ideoista. Vanhassa talossa on talvisin tarvetta näille mummujen kutomille sukille ja ämpäristä vieraidenkin on helppo napata lämmikettä varpaille.

Rentouttavaa viikonloppua,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Nanna ❤ Jotain piti keksiä, kun koti näyttää aina niin tyhjältä joulukoristeiden lähdettyä.

   Poista
 2. Ihana tuo hyllykkö. Ja, oi miten ihana tuo vanha sanko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset esineet, joilla on monta tarinaa kerrottavana, ovat parhaita. :)

   Poista
 3. Rrrrrrrakastan tuollaisia perussiivouksen tekijöitä sillä olen itse ihan samanlainen. Alan muka imuroimaan ja pian huomaan roikkuvani ikkunalla vaihtamassa verhoja ja järjestystä ja ja ja.... ihanaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Mutta samalla myös aika raskasta. :D Varsinkin jos tavarat eivät löydä heti oikeita paikkoja! No nyt tuntuu, että järjestys on ihan hyvä näin. Menitkin mainitsemaan verhot... Mitähän niille vielä keksisi. ;)

   Poista