tiistai 23. toukokuuta 2017

Uusia maisemia


Viikonloppuna tuntui vihdoin KESÄltä! Uusi maksimekko pääsi heti käyttöön ja sandaalitkin kaivettiin komerosta. I-ha-naa! Otimme ilon irti auringosta ja lämmöstä puuhailemalla kotipihalla sekä kiertelemällä kotikaupunkia.


Kävimme järvenrannalla jätskillä, grillasimme, katoimme lounaan sekä päivällisen ulos, paistoimme muurinpohjalettuja, laitoimme viljelylaatikot paikoilleen ja istutimme laatikot täyteen. Miten ihmeessä sitä selviää vuosi toisensa jälkeen talven pimeydestä ja kylmyydestä suht täysjärkisenä?!


Postauksen kuvat ovat viikonlopulta, läheisen järven rannalta sekä vanhan kirkon raunioilta - molemmat sellaisia paikkoja, joiden ohi ajetaan lähes päivittäin, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa pysähdyimme ihailemaan maisemia. Tuntuu ihan hölmöltä! Miten olemme onnistuneet näin kauan välttelemään noita hurmaavia paikkoja! No, toisaalta ihan miellyttävää huomata, että tämäkin pieni kaupunki onnistuu yhä kymmenen vuoden jälkeen yllättämään.


Vielä on kokematta lenkkipolku, joka kiertää kuulemma järven ympäri. Heti kun lenkkiseura löytyy, aion tämän haaveen toteuttaa! Huuda hep, jos haluat lähteä mukaan tutkimusretkelle. :)

Innokasta tiistaita,
Heidi

10 kommenttia:

 1. Hep! Mukava idea lähteä yhdessä lenkille. Ja, tuo reitti järven ympäri on kyllä hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, koska mennään? :) Onko tuo reitti siis tuttu sulle? Ettei eksytä. :D

   Poista
  2. Olen muutaman kerran kiertänyt tuon lenkin, eli on "tuttu". Tässä onkin hyvä idea meidän blogiporukalle, yhdessä lenkille ja tutustumaan kotikaupunkiin. :)
   Mennään ihmeessä, sovitaan vaan aika!

   Poista
  3. Joo totta! Veikkaan, että löytyisi lähtijöitä. :) Laitan sulle fb:ssä viestiä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jee, kivaa! 😊 Milloin mennään? Mulla on lenkkivaatteet päällä jo. 😂

   Poista
 3. Ihana kesä saapunut sinnekin, vihdoin!
  Ei taida auttaa hep-huutelu täältä asti...
  Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan supermahtavaa! Tätä on niin pitkään odotettu. Vähäsen viileää on ollut taas tänään, mutta onpahan ainakin viikonlopun aikana tullut väriä maailmaan! Valitettavan pitkä välimatka, mutta jos joskus satut olemaan nurkilla niin hihkaise. Ja voi että mä olisin valmis lenkkeilemään teidän maastossa! :)

   Poista
 4. Hep Hep taitaa vaan välimatkaa olla aikamoinen määrä.
  Mutta tuo aurinko ja tuleva kesä, ne vain osaa sulattaa mun sydämen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi pahuksen välimatkat! Ja sanos muuta, tänäänkin oli niin ihana ilma, että hyvä kun maltoin leipoa huomisille synttäreille kakkua. :D

   Poista