kotiliesi

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Juhlahumua Tampereella


Miehen kesälomat on tältä vuodelta jo vietetty, mutta on kiva "leikkiä lomaa" ja viettää arki-illat sekä viikonloput pieniä reissuja tehden, uiden, grillaten, erityisesti keleistä ja hetkestä nauttien. Vaikka kesällä tunteja tuntuu olevan vuorokaudessa paljon enemmän kuin talvella, pian on taas elokuu ja viimeinen kesäkuukausi aloittaa tutun juoksemisensa.

Me vietimme mukavan, mutta suht tukalan viikonlopun Tampereella. Seitsemän ihmistä ja kaksi yötä kuumassa kaksiossa; pakkohan sitä oli lähteä lauantaipäiväksi Ideaparkkiin vilvoittelemaan ja hääpäivää viettämään. ;) Kuudetta hääpäiväämme juhlistettiin romanttisesti koko perheen ja sukulaispariskunnan voimin ravintolapäivällisellä.

Tänään nimipäivä alkoi siskon paistamilla letuilla ja jatkui Pyynikin näkötornin kahvilan munkeilla. Äitienpäivänä istutetut ruusutkin olivat auenneet sopivasti nimppareiksi. :)


Mukavaa alkavaa viikkoa,
Heidi

2 kommenttia:

 1. Toimiikohan nyt? Voi johtua siitä, etten ollu kirjautunu aikasemmin :)

  ps. Ihania kuvia saa tolla teijän kameralla! Määkin haluun järkkärin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt toimii! :) Mutta kyllä tänne pitäis pystyä anonyymina kirjottamaan, varmistin vielä asetuksistakin. Kameralla sais vielä paljon laadukkaampia kuvia, jos jaksais yhtään perehtyä siihen. ;)

   Poista