keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Puolen tunnin sämpylät


Luitte aivan oikein! Ja tuo puolituntia pitää sisällään kaiken - leipomisen, paistamisen sekä jälkien siivouksen. Syömiselle pitää vielä varata aikaa, mutta ainakaan meillä nämä eivät uunin jälkeen kauaa vanhentuneet.


Ohjeen nappasin Mamma rimpuilee -blogista ja se menee näin

4 dl vehnäjauhoja, 1 dl ruisjauhoja, 1 rkl leivinjauhetta , 1 tl suolaa sekoitetaan keskenään.
Joukkoon lisätään 3 dl vettä, 1,5 rkl hunajaa.
Taikina lusikoidaan pellille ja paistetaan 200 asteessa 15 minuuttia.

Näitä ehtii leipasta vaikka ennen päivän rientoihin lähtöä! :)

Herkullista arkea,
Heidi

4 kommenttia:

  1. Oi, mikä ihana resepti. Näitä kokeilen varmasti. Tällaiset helpot ja nopeat reseptit on juuri minua varten. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minuakin! :) Iloista loppuviikkoa myös sinulle.

      Poista
  2. Mitä, voiko tää olla mahdollista? :D Ihan pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli minunkin ensimmäinen ajatukseni - ja kyllä, on se mahdollista! Ei muuta kuin leipomaan. :)

      Poista