tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ähtäri-Tuuri -miniloma

Tehtiin pari viikkoa sitten pikanen reissu Ähtärin eläinpuistoon ja Tuurin OnnenTähti-hotelliin. Ollaan monena vuonna käyty Tuurissa ja lasten myötä vierailtu samalla reissulla myös Ähtärissä. Tänä vuonna ehdittiin olemaan vain yksi yö reissussa ja haluttiin ehdottomasti viettää sen OnnenTähdessä, sillä olemme todenneet sen hinta laatusuhteeltaan erinomaiseksi. Välillä erehdytään johonkin muuhun hotelliin ja siinä sitä sitten kärvistellään.

Vikuri visentti

Yleensä ollaan oltu liikenteessä keskenämme, mutta nyt pyydettiin mun mummi ja ukki mukaan. Ajeltiin samoja reittejä, joita ollaan ajettu monet kerrat omassa lapsuudessani. Palasi moni ihana asia mieleen. Meillä oli tapana vuokrata vähintään kerran kesässä järvenrantamökki jostain päin Suomea ja näiltä reissuilta on niin paljon muistoja - ajalta, jolloin perhe tarkoitti vielä minua, siskoa, veljeä sekä äitiä ja isää.

Nyt kun perheeseeni kuuluu aviomies sekä tytär ja poika, toivon että näistä reissuista jäisi omille lapsilleni yhtä hyvät muistot. Toki he ovat vielä niin pieniä, etteivät "isona" muista näistä reissuista välttämättä mitään, mutta olipahan ainakin elämys heille kummallekin. 3-vuotias selittää kaikille tohkeissaan visentistä, joka puhisi ja kaapi jalalla maata ja meinasi hajottaa koko paikan sekä lempieläimestä, nukkuvasta lumileopardista, jonka häntä heilui tuulessa. <3

Lemppari lumileopardi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti