sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vähän erilainen joulu. Taas.


Nelisen vuotta sitten vietimme joulun pyhät sairaalassa, kun esikoisemme päätti tulla maailmaan. Tänä vuonna lähdemme kolmeksi kuukaudeksi evakkoon odottamaan ihka oman omakotitalon vapautumista! 

Koska evakkojoulu ei ehkä ollut sitä mitä tältä joululta odotin, olen tänä vuonna aloittanut joulusta nauttimisen jo hyvissä ajoin. Ja aion jatkaa jossei nyt ihan helmikuun loppuun asti niin ainakin pitkälle tammikuuhun... Jos ei kerrota kenellekään, ni käytiin tänään lasten kanssa koristelemassa valkonen kuusi valmiiksi. Jos ei oltais viikon päästä muuttamassa pois, meillä kyntteliköt loistais jo ilosesti ikkunoissa. Nyt on pakko malttaa odottaa ensi viikonloppuun.

Ensi viikolla saatan vuodattaa muutaman kyyneleen jättäessämme KODIN avaimet uusille omistajille. Yritän kuitenkin muistaa, että unelma omakotitalosta on enää pienenpienen hetken päässä -hiphei!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikki,
ensimmäinen luukkukin aukeaa... :)
Heidi

2 kommenttia:

  1. Voi, joulu evakossa ei varmasti ole toiveiden täyttymys, mutta enää kolme kuukautta niin pääsette omaan taloon!! Se kuulostaa mahtavalta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatukset pyörii niin paljon joulun, 4v synttäreiden ja muuton ympärillä, että eihän sitä ole vielä edes tajunnut kuinka MAHTAVAA se oikeasti onkaan! :)

      Poista