keskiviikko 27. elokuuta 2014

Sisustusapua makuuhuoneeseen, kiitos.

Blogeja lueskellessa vastaan tulee aina vaan toinen toistaan kauniimpia koteja. Meidän koti on vielä aika keskeneräinen, eikä meillä varmaan koskaan tule näyttämään "sisustuslehtikodilta". Toivoisin apua teiltä ihanat, että saisin tästä kuitenkin edes vähän jotain sinnepäin. :)

Maalia, maalia, maalia - sitä on kulunut jo monen monta litraa. Makuuhuoneen remonttia emme ole kuitenkaan vielä edes aloittaneet. Ideoita on, toteutus uupuu. Erityisen hankalaksi homman tekee, ettei huoneessa ole yhtään ehjää seinää, jolle sängyn voisi laittaa. Sänky täytyy siis jättää keskelle lattiaa ja olen jo pitkään tuskaillut etsiessäni sängynpäätyä, jota ei tarvitsisi kiinnittää seinään.

Olen ehdottanut, että tehtäisiin pääty kuormalavoista, mutta tuo "vieruskaveri" ei pitänyt ajatuksesta ollenkaan. Olen myös miettinyt jotakin isoa senkkiä tai paria lipastoa vierekkäin. Parhaimpana ideana tällä hetkellä pidän uudessa Ikean kuvastossakin monesti vilahtanutta tilanjakajaverhoa. Meillä on entuudestaan matala musta sängynpääty, joten jospa sen taakse virittäisi verhon roikkumaan. Verhon takana pystyisi pukeutumaan ja sen taakse voisi saada mahtumaan vaikka pienen kampauspöydän...

Makuuhuoneessa on tällä hetkellä kangastapetti, joka on vähintäänkin liimattu seinään, joten sitä on aivan kamala lähteä irrottamaan. Onko kenelläkään kokemusta vastaavan tapetin päälle tapetoimisesta, jääkö vanha kuvio pahasti näkyviin?

Voi ei, nyt se pahin osuus. Tässä tämän hetkisiä kuvia...


Eli takanani on oviaukko ja oikealla puolellani takka.
ikea
Tähän pyritään. :)

Ilahdun ihan hirmuisesti jokaisesta ideasta ja pienimmistäkin vinkistä.

Heidi

2 kommenttia:

 1. Uu, mukava haaste! Ei sillä, että olisin näissä mitenkään hyvä, omatkin rempat ja sisustusideat junnaa jo monetta vuotta... Mutta silti hauska miettiä vaihtoehtoja toisille, kun ei sitten kuitenkaan tarvitse itse olla toteuttamassa. ;)

  Kieltämättä hyvin haastava tuo teidän makkari, juurikin ehjän seinän puuttumisen takia. Mä jotenkin tykkään tuosta takaseinän "kehystetystä kaappirivistä". Yrittäisin ehkä jopa korostaa sitä asettelemalla sängyn ihan keskelle kyseistä kehystä. Ja jotain kalustetta sitten reunustamaan ja rajaamaan aluetta, ehkä jotain matalampaa. Meillä on sängyn takana tällaiset. Nyt näen tietenkin teidänkin sängyn taakse samanlaiset kalusteet, ja miksei vielä niiden takana voisi olla vaikka ohkainen läpikuultava verho, joka päästäisi valon, mutta tekisi kuitenkin erillisten tilojen ja seinän tuntua. :) Verho näyttäisi varmasti nätiltä koottuna välillä "pienemmäksi seinäksi" oikeaan reunaan vauvan sängyn taakse.

  Mutta hei, ei tuo näytä noinkaan mun mielestä millään tapaa pahalta. Valoisa ja selkeä. :)

  En ookaan tainnut aiemmin kommentoida, mutta jonkin aikaa (Linkkibileistä asti?) oon säännöllisesti täällä hiippaillut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa, kiitos hurjasti ideoista! :) Sänkyä ei voi juurikaan tuosta enää keskemmälle siirtää, koska sitten ei jää kulkureittiä ovelta ovelle. Mutta ois ollu kyllä aika huikee - siten tuosta kaappirivistä olisi saanut aika näyttävän sängynpäädyn!

   Tuo teidän yöpöytä onkin aika näppärä. Itsekin toivoisin laskutilaa molemmin puolin sänkyä. Mies taas haluaa kunnon päädyn, ettei tyyny putoa. :D Vaikka aika hyvin hän on nyt oppinut nukkumaan ilman päätyäkin. Oon aina haaveillut tuollaista penkkiä jalkopäähän, mutta ihan kaikkia toiveita ei taida pystyä toteuttamaan tässä projektissa. ;)

   Kiva kun "jätit jäljen" itsestäsi, tulen paremmalla ajalla vastavierailulle blogiisi. :) Ihmettelen, etten ole aiemmin törmännyt siihen, vaikka aika hyvin kolusin Linkki bileiden blogit.

   Poista