perjantai 1. elokuuta 2014

Keittiöremontti


Pyysimme tarjousta monelta keittiövalmistajalta ja tarjoukset saatuamme päätös oli helppo. Päädyimme Topi-keittiöihin paitsi hinnan myös sen vuoksi, että siellä kauppias uskalsi kyseenalaistaa kokovalkoisen keittiöideani ja hellävaraisesti tarjota vaihtoehtoa korkeakiiltovalkoiselle keittiölle. Lopputulos on tämä ja olen äärettömän tyytyväinen värimaailmaan sekä materiaaleihin!


Iso allas oli must have -listalla ja tämä Blancon allas on kyllä vastaus toiveisiini. Nyt uuninpellit ja paistinpannut saa pestyä ilman kikkailua ja Oraksen Aventa -hanan ulosvedettävän juoksuputken ansiosta myös allas on helppo pitää puhtaana.Olen haeskellut isoa kelloa ruokasalin seinälle ja viime viikonloppuna sellainen sattumalta käveli vastaan Ideaparkin Clas Ohlsonilla. Hiphei! :)


Olen vannonut, etten koskaan kyllästy tuohon välitilan kuvioituun laminaattiin.


Ruokasalin puolelle haluttiin työtasoon pieni syvennys baarijakkaroille.


Sain kuin sainkin Lapetekin valkoisen liesituulettimen! Kovin kaikki koittivat tarjota lasireunaista, mutta pidin pääni ja nyt meillä on ihan älyttömän kaunis tuuletin. En olisi pystynyt sellaisen lasireunaisen kanssa elämään, kun siinä näkyy heti pöly ja rasva. Myöskin tuosta 6-paikkaisesta liedestä olen kovin ylpeä.


Side-by-Siden viereen hommattiin Ikeasta pöytä "rojuja" varten. Siellä ne ovat piilossa katseilta, eivätkä vie tilaa työtasolta. Keittiön puupaneeliseinät valkolakattiin. Aluksi olin sitä mieltä, ettei kaksi lakkakerrosta riitä, mutta listojen kiinnityksen jälkeen olen sittenkin tyytyväinen lopputulokseen.Tässä muutama ennen-kuva.


Kaunista viikonloppua,
Heidi

26 kommenttia:

 1. Aivan IHANA tuo keittiö kyllä, ei voi muuta sanoa!:)

  VastaaPoista
 2. IHANA KEITTIÖ! Etenkin tuo liesituuletinkupuhässäkkä on ihan huippu. Tuolla kelpaa leipoa kakkuja ja kokata makaronilaatikkoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. :) Niin kelpaa! Ja seinän kaadon ansiota keittiöstä tuli vielä ihanan avara.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Terhi. :) Olen todella otettu ihanista kommenteistanne.

   Poista
 4. Keittiö on todella kaunis ja täynnä toimivia ratkaisuja. Tuo baarituoli -idea on aivan mahtava! Ja mukavaa että olet lisännyt ennen kuvia, niin tuon eron todella näkee! :)

  Liityn lukijaksi, oikein ihania loppukesän päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tykkään erityisesti laatikoiden toimivuudesta - nyt kaikki tavarat on helposti saatavilla, eikä kolme asiaa putoa lattialle kun koittaa yhtä ottaa kaapin perältä.

   Lämpimästi tervetuloa lukijaksi ja mukavia kesäpäiviä myös sinulle! :)

   Poista
 5. Tosi kauniisti remontoitu keittiö :) Tykkään erityisesti noista kiiltävän valkoisista tasoista ja tuosta liesituulettimesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Toi liesituuletin oli vaan PAKKO saada. :)

   Poista
 6. Tosi upea keittiö, ei ikinä uskoisi samaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Ammattilaiset saavat kyllä uskomattomia ihmeitä aikaan!

   Poista
 7. On kyllä upea keittiö ei voi muuta sanoa! Nuo valkoiset kiiltävät pöytätasot ovat tosi hienot :) Me tehtiin puoli vuotta sitten keitttiöremppa ja harmittaa hieman, kun ei tullut vaaleampaa keittiötä valittua. Silloin houkutti tummat ja ruskeat sävyt eniten, mutta nyt olisin ehdottomasti valinnut juuri tuon tyylisiä materiaaleja! Mutta tummilla sävyillä mentävä nyt aika monta vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina. :) Olen kyllä tyytyväinen, etten puolestani valinnut koko valkoista keittiötä niinkuin alunperin oli tarkoitus! Harmi, jos sinusta tuntuu nyt jo tuolta, kun ei sitä keittiötä ihan joka vuosi tule rempattua.

   Poista
 8. Wau! Mikä muutos! Hieno keittiö - upeat tasot ja tummat alalaatikot antavat hyvin ryhtiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tykkään itsekin kovasti ja kohta vuoden päivät keittiötä katselleena olen erittäin tyytyväinen valintoihin.

   Poista
 9. Tosi hyvä pohjaratkaisu! Ihanan ilmava ja avoin, mutta rajaa silti hyvin alueen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Seinän kaato teki hyvää kokonaisilmeelle.

   Poista
 10. Oi miten tyylikäs keittiö! On aikamoinen muutos ennen-kuviin. :D Erityisesti ihastuin välitilan kuvioon ja tuohon liesi- / pöytäsaarekkeeseen. Kiva!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥ Kyllä siinä muutama tunti vierähti suunnittelussa ja toteutuksessa. ;)

   Poista
 11. Wau, mikä muutos! Onpa upea keittiö, ja ihanasti avartui näkymät, puhumattakaan ilmeen raikastumisesta. Kelpaa kokkailla ja syödä::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! :) Muutos oli kyllä jokaisen pähkäilyn ja vääntämisen arvoinen.

   Poista
 12. Onpa huikea muutos! Todella rahan ja vaivan arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä siinä muutama tunti upposi jo pelkästään suunnitteluun, mutta oli se tosiaan kaiken vaivan arvoista! :)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna. Nykyään vähän enemmän täynnä tavaraa... ;)

   Poista