maanantai 25. elokuuta 2014

Mustikkapirtelö


Tytär pyysi iltapalaksi mustikkapirtelöä; turkkilaista jugurttia, maitoa, mustikoita, sokeria. Siinä sauvasekoittimella suristellessa tajusin, etten ole tippaakaan trendikäs. Miksi en omista tehosekoitinta?! Tai on mulla sellanen kerran käytetty yleiskoneeseen liitettävä. Olisko siis ehdotuksia minkä merkkinen kannattaisi ostaa? Pääsisin tekemään niitä kaikkien hehkuttamia smoothieitakin. :)

Mukavaa maanantaita,
Heidi

2 kommenttia:

  1. Mä olen jo monesti suunnitellut tekeväni tuon tyyppisiä smoothieita pojalle, mutta tehosekoitin on vaan jäänyt lojumaan kaapin perälle vauva-ajan jäljiltä. Piti ihan kaivaa se tuolta esille ja tarkistaa mitä merkkiä se olikaan. Eli meillä tuo on OBH Nordican frutti blender ja sitä voin kyllä suositella! Oli älyttömän hyvä tuolloin vauvanruokia soseuttaessakin :) Piti ihan nostaa esille keittiön tasolle. Kiitos muistutuksesta, muuten tuo olisi varmasti muumioitunut kaapin perälle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoinkin juuri tällaista vastausta! :) En nimittäin ajatellut sijoittaa 200 euroa niihin huippuihin, OBH Nordican hintataso houkuttaa enemmän. Ei tullut edes mieleen nuo vauvansoseet- nehän saakin näppärästi tehosekoittimessa sileeksi, kun parinkolmen kuukauden kuluttua aletaan maistella maitoa vahvempaa! Kiitti vinkistä. :)

      Poista