keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Piha & Puutarha -messut ★ Ideoita & inspiraatiota etsimässä


Minulla kävi jo toistamiseen tuuri ja voitin blogiarvonnassa liput messuille Turkuun. Tällä kertaa Piha & Puutarha -messuille Arjen timantteja -blogista. Kiitos Anu vielä, oli mukavat messut! Kuvat räpsin kännykällä, vaikka järkkäri painoi laukun pohjalla. Mulle tulee jotenkin nolo olo. jos heilun kameran kanssa julkisesti. Vaivaako ketään sama, voiko tästä päästä eroon? Auttakaa! :D


Yhteen messuhalliin oli tehty iso istutusalue, jossa jokaisella kasvilla oli oma tarkkaan harkittu paikkansa.


Ihana, herkkä koristekirsikka. Yksi kirsikkapuu meillä jo kasvaa ja se näyttää jopa selvineen talvesta, vaikka aika myöhään syksyllä se istutettiin. Näitä koristekirsikoita voisi muutaman istuttaa johonkin, ehkä terassin näkösuojaksi.


Toivottavasti meidän pihalla näyttää parin kolmen kuukauden päästä tältä!


Messuilla oli käytetty paljon näitä minunkin silmää kovasti miellyttäviä puulaatikoita ja lavoja istutuksiin. Pitää ehkä ruveta nikkaroimaan, sen verran suuret suunnitelmat on kurkkujen, tomaattien, vesimelonien, yrttien, sipulien, perunoiden ynnä muiden suhteen!

Messuilta ei suinkaan tarvinnut lähteä tyhjin käsin. Pakkohan se oli saada. Arvaatko mikä? ;)

Loisteliasta keskiviikkoa,
Heidi

4 kommenttia:

 1. Kiva, että teillä oli antoisat messut! Voittoliput osuivat selvästi oikeaan osoitteeseen. Minullakin on alkamassa lavankaulusurakka. Varastossa on jo jemmassa pari kaulusta, ensi viikonloppuna (jos kelit sallivat) pitäisi käsitellä ne ja sitten vain maahan. Mitähän sinulle on jäänyt messuilta matkaan...? Minulle jäi se tomtato - olisitkohan napannut saman mukaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä osuivat! Ja vielä kun isommat lapset jäivät hoitoon ja pieninkin nukkui koko messuilun ajan rintarepun kyydissä, niin kelpasi kierrellä. :) Ei, ei jäänyt tomtato. Ajattelin olla vanhanaikainen ja istuttaa potut pottuina ja tomaatit tomaatteina. ;)

   Poista
 2. Ihanan inspiroivia kuvia! Tuo koristekirsikka on kyllä todella kaunis ja nuo puulaatikot istutuksineen näyttää myös tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisin laittaa pihan täyteen noita puulaatikoita. :D

   Poista