torstai 29. lokakuuta 2015

Ihana kamala HaLLoWeeN

halloween, halloween koriste

Meillä on lasten syntymän jälkeen juhlittu jos jonkinnäköistä kissan ristiäistä. Olemme siis hirvittävän hyviä keksimään syitä ilonpidolle ja herkuttelulle. Tänäkin viikonloppuna aiomme ystävien kesken istua iltaa ja napostella halloween-herkkuja. Lapset odottavat ja laskevat innoissaan päiviä.


Tänä vuonna koristelemme kotia maltilla, koska menemme miehen siskon luokse juhlimaan. Olen niin innoissani - yleensä tällaiset juhlat on järjestetty meillä, mutta nyt on meidän vuoro olla "vieraita". Juhlia on kiva järjestää, mutta välillä on kiva päästä pois kotoa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. ;)

Meillä täällä perhoset ja lepakot lentelevät sulassa sovussa. Täältä voit käydä kurkkaamassa viime vuoden Halloween-tunnelmia.

Hauskaa HaLLoWeeNia,
Heidi

15 kommenttia:

 1. Olen ihan samoilla linjoilla: Aina löytyy syytä juhlaan! Sitä perusarkea kuitenkin mahtuu aika monta päivää vuoteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Onneksi on muutamat pirskeet vielä tiedossa loppuvuodelle. ;)

   Poista
 2. Juhlat ovat hauskoja ja totta on, että joskus on kyllä mukava saada olla vieraana ja vain nauttia toisten tekemistä asioista. :) Aurinkoista päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nyyttäriteemalla me lähes aina mennään, ollaan sitten meillä tai muualla. On kiva, kun ei ole yhden harteilla kaikki järjestäminen. :) Ihanaa iltaa Maria! :)

   Poista
 3. Mä meinasin huomenna järjestää lapsille yllätyshalloween -pileet :) Tässä elämäntilanteessa ei kauheesti tee itse mieli juhlia, mutta lasten aito ilo on sitä parasta terapiaa ♥

  Hurrrjia halloweenjuhlia teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, lapset ilahtuvat varmasti! :) Ymmärrän tunteesi niin hyvin ♥ Tuo on sellainen asia, minkä vain saman kokenut voi ymmärtää. Lapsista saa varmasti voimaa tuossa tilanteessa. Kivoja yllätyspileitä teille ja voimahalaus sinulle ♥

   Poista
 4. Ihana todellakin välillä mennä valmiille! Olin viime viikolla paljuilemassa ja istumassa iltaa naisporukalla. Oli NIIN rentouttavaa.<3
  Lapset tykkää tuosta halloweenista kovin, itse taidan olla enemmän pyhäinpäivän kannalla, mutta molemmat juhlat sopii minusta tänne ihan hyvin. Onhan mullakin ne kurpitsat!;D
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa Taina mitä! Tänään mennään heidän luo illalliselle kahdestaan miehen kanssa, lapset menevät mummulaan. Arvaa olenko odottanut tätä iltaa! :)
   Huomenna käyn sytyttämässä kynttilän äidille ♥ Pyhäinpäivän kynttilämeri hautausmaalla on niin kaunis. Vähän vierastan tuota ajatusta juhlia halloweenia pyhäinpäivänä ja alunperin meidän oli tarkoitus juhlia tänään, mutta olisi mennyt niin myöhäselle, että parempi juhlia huomenna päiväsaikaan lasten kanssa.

   Poista
 5. Juhliminen on mukavaa :). Minä olen vaan tosi laiska järjestämään mitään...:(. Ihanaa että toiset jaksaa :).

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäät koristeet teillä :) Minäkin osallistuin ekaa kertaa elämässä ihan Halloween-juhliin. Hurjan Jokeri-meikin Aleksi sai mulle taiottua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani. :) Tuon halloween-meikin haluaisin kyllä nähdä!! :)

   Poista
 7. Ihania lepakoita. Onko malli jostain netistä vai ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mustien malli on poikani kummisedän tekemä ja olisko harmaiden malli jostain netistä.

   Poista