sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syyslomailta saaristossa


Ajeltiin eilen pikavisiitille Korppooseen. Viiden tunnin matkaamisen jälkeen (hups, käytiin matkan varrella Ikeassa) saavuimme perille mojovan haukotuksen kera. Autoilu on mukavaa, mutta hivenen puuduttavaa. Raikas saaristoilma piristi kuitenkin nopeasti, eikä veneillessä ollut enää tietoakaan matkaväsymyksestä. Lapset katselivat ihmeissään pinnan alla uiskentelevia meduusoja, minä puolestani mahtavia maisemia - auringon kultaamia kallioita ja lähes peilityyntä merta.


Kyllähän tuolla olisi voinut päivän jos toisenkin viettää, mutta matkasimme kuitenkin vielä illalla kotiin. Ensimmäinen meistä nukahti jo ennen ensimmäistä lauttaa, kaksi seuraavaa ennen toista lauttaa, minä sinnittelin hereillä melkein kotiin asti.


Loput syyslomasuunnitelmat ovat vielä tekemättä. Eskarilaisen loman alkaessa vasta keskiviikkona on meillä muilla aikaa käydä pihan kimppuun huomenna. Täältä voit käydä kurkkaamassa, mikä meidän väelle maistuu tuollaisen reippailun jälkeen.


Aurinkoa alkuviikkoosi,
Heidi

6 kommenttia:

 1. Kaunista.<3 Tuosta saa kummasti voimaa ja mielenrauhaa. Kivaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina. <3 Niin saa. Muistona reissusta on myös meistä otetut perhekuvat, joissa yhdessäkään ei onnistuttu koko porukka katsomaan samaan aikaan kameraan. :D

   Poista
 2. Ihanan rauhoittavia kuvia ♥ Kelpaisi noita maisemia katsella itse kunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli upeaa istua laiturilla ja katsella kun iltarusko muuttaa väriään. Tuollaisessa paikassa pitäisi päästä käymään useammin! ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Oli ihana istua laiturilla ja katsella muuttuvaa iltaruskoa.

   Poista