tiistai 19. tammikuuta 2016

Hyi, talvi!


Nyt on pakko sanoa, että minä en pidä talvesta! Säätiedotus tiesi juuri kertoa, että -30 astetta ympäri Suomen. Onneksi, onneksi meillä täällä rannikolla on vaan maltilliset 10-15 pakkasastetta. Kylmä on silti luissa ja ytimissä, eikä edes sauna auta kuin sen hetken kun istuu lauteilla.


Luonto on kyllä valtavan kaunis, se on pakko myöntää. Ja ulkoilun jälkeen kuuma keitto maistuu tavallistakin herkullisemmalta. Ja lasten riemu; luistelua, hiihtoa, pulkkaa, liukuria, jäälyhtyjä. Mutta ei, ne ei silti tee tästä vaatetusrumbasta yhtään siedettävämpää. Autoakin käy sääliksi. Ja ihoa.

Olafin kanssa kesää odotellessa!

10 kommenttia:

 1. Samoin! Mä niiiiin yäkyäkinhoan. :/ Suomen luonto ja hylkeet kuulemma tarvitsee talven pakkasia, joten puren hammasta ja poltan takkaa. Koitan selvitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, hylkeiden takia täytyy sinnitellä! Tai sitten ottaa hylkeistä mallia ja kerätä kunnon rasvakerros, jotta selviydytään tästä kamaluudesta. :D

   Poista
 2. Täällä etelässä tuuli tekee usein sään niin inhottavan kylmäksi. Pohjoisessa pakkanen on paljon mielyttävämpi. Mutta kyllä se kevät tulee jo pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Täällä rannikolla tuulee aina! Leskenlehtiä odotellessa. :)

   Poista
 3. Voi sinua :) Täällä yksi joka rakastaa talvea ;) Juuri tulin lumitöistä eikä kylmästä ole tietoakaan - tänään mittari näyttää -22...
  Mutta kovaa vauhtia kevääseen mennään - päivä on jo paljon pidempi ja valoisampi kuin aikoihin - jaksa vielä vähän aikaa odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista asennetta ihailen! :) Keli on kuulemma vaan pukeutusmiskysymys, mutta ei naurata kun repii vastaantaistelevalle taaperolle viidettä vaatekertaa päälle. Kyllä ne sandaalikelit sieltä vielä tulevat!

   Poista
 4. Itse en kanskaan ole talvi-ihmisiä, mutta sen myönnän, että onhan talvipakkasissa oma kauneutensa. Mutta onneks jo kevättä kohden mennään ja pakkasetkin hiukan hellittivät ainakin meillä päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkenisipa vaan ottaa kuvia tuosta kauneudesta. :D Toivottavasti ensi kesästä tulee kuuma, kuuma, kuuma!

   Poista
 5. Kevättä odotellen. Pidän kyllä talvesta, lumesta... Mutta, kovat pakkaset (tänään -18) on minullekin liikaa. Ei tuosta ulkoilusta pahemmin nauti, vaikka nytkin olisi mitä parhain ilma ulkoiluun, aurinko paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Aurinkoa ja -5 astetta on sopiva ulkoilukeli - sellainen talvi sopisi minulle. Vaikka mieluummin ikuinen kesä!

   Poista