lauantai 9. tammikuuta 2016

Vuoden ekat


Tänä vuonna ne tulivat totuttua aikaisemmin. Toki monessa blogissa niitä olen jo nähnyt, mutta hyvänen aika - meillä on kuusikin koristeltuna vielä. :)

Ihanaa viikonloppua,
Heidi

10 kommenttia:

 1. Kuusi ei suinkaan estä ostamasta tulppaaneita!:) Viime jouluna mulla oli joulupöydässä papukaijatulppaaneita...Mullakin on nippu valkoisia, mutta olen kaiholla katsellut oikein moniväristen kimppujen kuvia! Keväänkaipuu.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Vaikka huomenna taidankin joutua luopumaan kuusesta. Pohdin valkoisten ja näiden välillä - valkoinen kun on niin ihanan turvallinen valinta.

   Poista
 2. Tykkään niin tulppaaneista!
  Mukavaa lauantai iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanikimppu jos toinenkin pitää kotiuttaa joka kevät. Iloa alkavaan viikkoon!

   Poista
 3. Rakastan tulppaaneja - niitä meillä on aina myös jouluisin. Ja onhan joulu vielä - meilläkin on kuusi vielä koristeltuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen jotenkin aina ajatellut tulppaanien olevan kevätkukkia, mutta ehkä meiltäkin joku joulu vielä löytyy kimppu punaisia tulppaaneja. :)

   Poista
 4. Hih. Vai on teillä kuusikin vielä koristeltuna :) Me saatiin se sentään jo pois, mutta muutama koriste vielä pyörii pöydällä. Tulppaaneja olen ihastellut blogeissa ja kaippa niitä pitäisi ostaa itsellekin, kun vaan muistaisi :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen lähti koristeet ja tänään toivottavasti joku heittää kuusen pihalle. En ole pariin viikkoon antanut sille vettä, joten ropisee ropisee. :D Joulukukat eivät myöskään kuole millään! Yleensä ne eivät selviä meillä edes aattoon asti. :D Iloista viikonloppua teillekin!

   Poista