sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kevätlinkkirinki


Kevät on meilläpäin pitkällä ja edellisessä postauksessa kyselinkin mitä kevään merkkejä te olette jo nähneet. Omaan listaani minulla on ilo lisätä västäräkki - västäräkistä vähäsen, jihuu! :) Olen nyt mukana emännöimässä Kivemman blogin kevätlinkkirinkiä. Toivottavasti tekin lähdette mukaan linkkailemaan keväisiä postauksia!


Ohjeet:

1. Seuraa Kivempaa blogia tai Ruusumäki -blogia (GFC, Bloglovin, Pinterest tai Facebook) JA/TAI laita blogiisi Kevätlinkkiringin mainos.

2. Linkkaa 1-3 postaustasi (Ne voivat olla milloin tahansa julkaistuja, mutta ne EIVÄT SAA liittyä talveen, kesään tai syksyyn)

3. Kommentoi postausta, joka on oman linkkisi edellä. Lisäksi kommentoi vähintään yhtä monta postausta kuin olet itse linkannut.

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet emäntänä Heidi!<3
  Täällä on roppakaupalla keväänmerkkejä! Tänään seurattiin mm. räkättien omituista pörhentelyä meidän pihalla. Siinä ei tuntunut olevan mitään järkeä ja samalla se näytti tosi hassulle.;D Linnut laulaa ihan sikakovaa erityisesti aamuisin.:D Kyllä tää kevät on niin ihanaa aikaa.<3 Tervetuloa linkkailemaan perjantaina kukkia! Oon siinä uskossa, että osaan tuon linkityksen toteuttaa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdit mukaan Taina. Pidetään peukut pystyssä, että saat linkityksen toimimaan - onneksi meillä on tuo Veera. ;) Tuun sitten loppuviikolla linkkailemaan!

   Poista
  2. Hehe, kiitos Heidi! :D Kauniit sävyt kuvassa! :)

   Poista
  3. Mitä me tehtäis ilman sua Veera! :) Kiitos, järvimaisema ja auringonlasku - erikseenkin upeita, mutta yhdessä ihan henkeä salpaavan kaunista.

   Poista
 2. Mukana ollaan ja mahtava kuva sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Kiitos paljon - järvimaisema on aina niin valtavan kaunis ja satuttiin sopivasti juuri auringonlaskun aikaan ajelemaan rantatietä. :)

   Poista