torstai 9. helmikuuta 2017

Jatkoaikaa tulppaaneille

Vuoden ensimmäiset, tarkkaan valitut tulppaanit alkavat olla parhaat päivänsä nähneet, joten ripottelin niitä ympäri taloa pieniin asetelmiin. Hih, tytär tuli juuri koulusta ja antoi heti positiivista palautetta. Murattien hoito on ollut retuperällä niinkuin kaikkien muidenkin kodin viherkasvien (tapoin kaktuksen, kröhöm) ja yritän nyt kovasti vielä pelastaa niitä napsimalla muutamia oksia juurtumaan maljakoihin. Meillä on täällä edelleen kaaos ympäri taloa, kun matot on rullattu, sohvat peitetty ja sairaspedit pedattu olo- sekä takkahuoneen lattialle harvinaisen sitkeän vatsataudin ansiosta. Koitan tarmokkaasti näillä pienillä sisustusnikseillä saada iloa tämän talon nurkkiin. Ihanasti tuo aurinko auttaa piristämään kotia!

Aurinkoista pakkaspäivää,
Heidi

12 kommenttia:

 1. Oih, miten yksinkertaisen kaunista. Tuollaista maljakkoa/amppelia katselin kaupassa viime viikolla, mutta en keksinyt siihen mitään laitettavaa. Ehkä käyn hakemassa yhden kokeeksi, ja matkin vähän sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuija! :) Käy ihmeessä, musta noi on kauniita ihan sellaisenaankin. Kynttilälle tuo kai tarkoitettu on ja näyttääkin kivalta, kun Pikku Myy heijastuu siitä seinään.

   Poista
 2. Muratti ja tulppaani ovat hyvin viehättävät yhdessä!
  Ihanat asetelmat!
  Toipumista sinne kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Tein toisenkin asetelman vanhaan hillopurkkiin ja sekin on aika kiva piristys sohvapöydällä. Toivotaan, että tauti olisi vihdoin ohi, vaikka kaksi on edelleen sairastumatta...

   Poista
 3. Loistoidea!:) Mullakin on tuo amppeli, tällä hetkellä kodinhoitohuoneessa jemmassa, kun jouluna tuntui liian runsaalta. Tämä laitetaan korvan taakse!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! :) Lopputulos oli vähän erilainen kuin visio, mutta mielestäni oikein kiva näinkin.

   Poista
 4. Tuo amppeli on kaunis. Ja, hyvä idis antaa jatkoaikaa tulppaaneille.
  Paranemisia teille ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tulppaanit eivät kauaa kestäneet, ostin ne sunnuntaina. Täytynee hakea uusi kimppu viikonlopuksi. Kiitos ja mukavaa viikonloppua teille myös!

   Poista
 5. Vau, toi tulppaani ja muratinpätkä lasikuplassa näyttää tosi hyvältä! Meilläkin on tuollaisia lasikuplia, joten voisin kokeilla jotain saman tyyppistä ratkaisua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kokeile ihmeessä! Meillä nuo roikkuvat olkkarin verhotangossa ympäri vuoden, sisältö vaan vaihtuu. :)

   Poista
 6. Ooh, nättiä! Mun on pakko tunnustaa, etten ole ennen erityisemmin innostunut noista roikkuvista lasipalloista, mut nyt mulle on tullut ihan hirveä hinku niitä kohtaan. Ja nämä kuvat entisestään vahvistivat mielitekoani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! :) Niin nuo lasipallot taitavat olla nyt ihan hittijuttu, mutta meillä tuo on roikkunut milloin missäkin varmaan viiden vuoden ajan. Olen sattumalta trendikäs! :D

   Poista