torstai 20. huhtikuuta 2017

Eteisen kukkiva seinä


Maaliskuun lopussa maalailin sellerillä kukkatauluja makuuhuoneeseen. Ystäväni näki askartelupuuhani Instagramissa ja kyseli olenko tapetoinut. Siitä se ajatus sitten lähti.


Olin etsinyt kukkatapettia tähän tilaan, mutta pieni huone, jossa on kuusi oviaukkoa sekä sähkökaappi ei houkutellut tapetointipuuhiin. Niinpä ajattelin ensin testata, miltä sellerillä maalatut kukkaset näyttäisivät seinällä.


Ihan en ole varma lopputuloksesta, mutta olkoon nyt siinä ainakin toistaiseksi. Löysin äskettäin aivan superihanaa kukkatapettia, jota ystäväni kiltisti kiikutti minulle Ruotsista asti. Sen on kyllä tarkoitus päästä takkahuoneen seinälle, mutta katsotaan nyt kuinka paljon innostun remontoimaan. Onhan tässä tietysti nuo ihanat puutarhahommatkin vielä edessä ja kesäisin yleensä jää kaikki hommat sisällä rästiin, kun koko hereilläoloaika tulee vietettyä ulkona.


No, kertokaa te rehellinen mielipiteenne! Teen sitten lopullisen päätökseni seinän suhteen. :)

Touhukasta torstaita,
Heidi


23 kommenttia:

 1. Tuohan on aivan täydellinen, olet kyllä taitava. Nuo kehykset noissa kukkatauluissa on ihanat, mistä tuollaisia löytää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanni, olet ihana ❤️ Kehykset ostin joskus Ikeasta poistomyynnistä, euron kappale. Silloin heti kotona harmittelin, etten ostanut enempää, mutta nyt vasta nuokin kolme pääsivät kunnolla käyttöön.

   Poista
 2. Kaunis seinä. Ja, tuo jakkara sopii täydellisesti seinän kaveriksi. Hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. :) Heh, maalasin tuon lisäksi toisenkin jakkaran. Tykkään tuosta sävystä kovasti.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla, että näin moni tykkää. Tulee varmempi olo itsellekin!

   Poista
 4. Siis sellerilläkö noin upeita ruusuja saa aikaiseksi? Tykkään!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kuulla ❤️ Joo'o, sellerillä! :) Unelmien talo & koti -lehdestä tämän idean bongasin ja itse vähän sovelsin.

   Poista
 5. Mitä ihmettää sellerillä ? Voiko sillä saada noin kaunista jälkeä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juujuu. :) Ensimmäinen selleri, jolla tein nuo taulut, oli selvästi parempi kuin tämä jälkimmäinen seinän maalauksessa käytetty. Tuo toka oli liian pieni, joten jouduin lisäilemään terälehtiä yksittäisillä sellerin varsilla.

   Poista
 6. Näin jossain ohjeen miten noita ruusuja tehdään ja mielestäni nuo ovat passelit tuohon tilaan, juuri tuo väri ja kuvio ja lisäämäsi ekstralehdet tuovat ryhtiä ja muuntuvuutta kuvioon. Katsele nyt rauhassa hetki, siis kesän ajan, ja sitten syksymmällä, kun pihalla ei taas voi asua, niin tapetoit uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mietin, että olisinko vielä maalannut koukeroisia varsia ja pikkuisia lehtiä, mutta olkoon nyt toistaiseksi tuollainen. Syksyllä puhaltaa sitten taas uudet sisustustuulet, jos vanhat merkit paikkansa pitävät. :)

   Poista
 7. Niin sieviä kukkia....superhieno idea!
  Selleri on pop! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ikinä ennen en ole selleriä ostanut ja nytkin jäi varret käyttämättä, kun en tykkää sen mausta. :D

   Poista
 8. Tästä olis saanut sellaisen "arvaa, millä seinät on käsitelty"- arvoituksen aikaiseksi, johon kukaan ei taatusti olis keksinyt vastausta, jos ei olis tiennyt. Tai en minä ainakaan. Ihan älyttömän söpö mun mielestä! Ei liikaa kuvioita, vaan sopivasti. Ja nekin tollasia "ilmavia". Ja taulut just hyvä pari seinän pätkälle.

  Tuli sellanen kesäinen fiilis tästä, että tekis mieli lähteä johonkin kukkaniitylle kirmaamaan :). Ei puutu kuin kesä ja kukat.

  Iloista viikonloppua vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mun on nyt pakko vielä tulla tunnustamaan oma pönttöyteni, kun en osannut yhdistää tätä sun blogia sun Insta-tiliin ja siihen, että mehän ollaan sieltä tuttuja :). Pöllö mikä pöllö, mutta niin vaan kato vanhakin viisastuu, kun oikein keskittyy...

   Poista
  2. Mut hei ihan mahtavaa Annukka, että olet löytänyt tännekin! :) Mulle on pari kertaa käynyt niin, että olen lukenut jonkun blogia jo pidemmän aikaa, mutta Insta-tilin olemassaolon mahdollisuus unohtunut tyystin. Sit vahingossa Instassa törmännyt ja tuntenut olon ihan pöhköksi, kun ei ole tullut edes mieleen tarkistaa onko kyseisellä bloggaajalla myös Insta-tiliä. Kiitos kauniista kehuistasi seinän suhteen. ❤️ Jääköön se siis juuri tuollaiseksi. :) Pari kukkaa vaatisi kyllä vähän parantelua vielä...

   Poista