Meillä on vietetty sateista huhtikuun ensimmäistä päivää leppoisasti sisätiloissa. Pikkusiskoni ja -veljeni ajelivat eilen meille viikonlopun viettoon ja vähän on joutunut olemaan varuillaan koko päivän, ettei kelmi veljeni pääse aprillipilailemaan kustannuksellani. Tulin nyt kuitenkin nopeasti vinkkaamaan teille näistä rapeista herkuista, jotka ovat erinomaista viikonloppusyötävää!
Tacoveneet
Mini taco tubseja
300 g lämminsavulohta
1 pkt ruohosipuli tuorejuustoa
1 prk crème fraichea
sitruunapippuria
ruohosipulia
punasipulia
paprikaa
Sekoita lohi, tuorejuusto ja crème fraiche tahnaksi ja mausta. Levitä tahna tacoille ja koristele pieneksi silputulla punasipulilla, paprikalla ja ruohosipulilla.
Makoisaa viikonlopun jatkoa,
Heidi
Ai että, kuulostaa hyvältä. :)
VastaaPoistaNää on ihan hurjan hyviä! :)
PoistaOi, mitä herkkuja! Kiitos vinkkauksesta!
VastaaPoistaEipä kestä. :) Kannattaa kokeilla!
PoistaHerkullisia veneitä!
VastaaPoistaMukavaa sunnuntain jatkoa sinne!
Niin on! Yks huono puoli näissä kyllä on, niihin tulee nimittäin himo. Kiitos samoin sinne!
PoistaLurpsis!:) Kuulostaa herkulta. Vähemmän sumuista sunnuntaita!:)
VastaaPoistaJa on erittäin herkullista! :) Täällä sumu hälveni iltapäivään mennessä. Toivottavasti huomenna taas aurinko tulee esiin.
PoistaKuvatkin ovat niin herkulliset, että nälkähän tässä tulee. Varmasti herkullisia!
VastaaPoistaRuokakuvia on jotenkin älyttömän vaikea ottaa, mutta hyvä jos herkullisuus välittyy sinne asti. :)
Poista