perjantai 24. huhtikuuta 2015

Garnier Micellar Cleansing Water


Normaaleista postausaiheista poiketen minun on aivan pakko päästä hehkuttamaan tätä ihmeainetta!

Kärsin (ja häpeän!) kuivasta ja kutisevasta sekä usein myös kirjavasta ja hilseilevästä ihosta. Olen atoopikko ja minulla yliherkkyys esiintyy juuri ihottumana. Muiden ihottuma-alueiden kanssa pystyn elämään, mutta kasvoilla - aina esillä - vihaan tätä. VIHAAN. Kasvojen pesu vedellä on ihan vihoviimeistä hommaa! Niinpä olen ollut suorastaan hurmoksessa, kun ystäväni vinkkasi tästä Garnierin puhdistusvedestä ja ihoni voi parin viikon käytön jälkeen paremmin kuin pitkiin aikoihin.


Aiemmin kasvojen puhdistuksen jälkeen minun oli juostava rasvapurkille ennen kuin naama rapisee lattialle, mutta tämä puhdistusvesi ei jätä ollenkaan kiristävää tunnetta kasvoilleni. Käytän tätä iltaisin meikin poistamiseen sekä aamuisin kasvojen pesuun veden sijasta. Itse ostin tämän 40% alennuksesta eli hintaa isolle 400ml purkille jäi vaivaiset 4 euroa. Hinta-laatusuhde normaalihintaisenakin siis enemmän kuin kohdillaan!


Google tietää tästä misellivedestä paljonkin, mutta periaatteessa ainut mitä sinun tarvitsee tästä tietää on että SE TOIMII! Parilla vanulapulla saa kasvot puhtaaksi meikeistä. Helppoa, eikö? (tämä on siis puhtaasti oma mielipiteeni, ei maksettu mainos)


Onneksi kesää kohti mennään vauhdilla ja iho-oireet helpottavat taas vähäksi aikaa. Olisiko teillä vinkata erityisesti meikkejä, jotka sopisivat herkälle iholle? Ihotautilääkärini neuvoi käyttämään vain Allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita, mutta taitaa olla mahdoton tehtävä löytää edes meikkivoidetta kyseisellä merkillä varustettuna.

Ihanaa viikonloppua,
Heidi

22 kommenttia:

  1. Itsekin kärsin herkästä ihosta, täytyykin testata
    tuota Garnierin puhdistusvettä. Kiitos hyvästä viknkistä!

    Iloista vapunpäivän iltaa Heidi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan! En itsekään uskonut ennen kuin kokeilin. Kiitos samoin sinulle Teija! ♥

      Poista
  2. Kiitos tästä vinkistä ja kivasta blogistaisi :)
    Tupsahdin tänne Kivempi blogin Viikonlopun linkkiringin kautta ja ihastuin kovasti. Palaan oikein varmasti toistekin.

    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    terveisin PirjoW / Virtuaali Moleskine® virtuaalimoleskine.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi. :) Linkkirinki on ihan huippu. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Tämä on huippu tuote! Itselläni on samaa mutta sekaiholle! TOIMII! :)

    VastaaPoista
  4. Kumma juttu tuo vuosien karttuminen. Mullakin on iho selkeästi nykyään enemmän kuiva, kun joskus se oli rasvainen, ja myöhemmin sekaiho. Kahtena edellisenä keväänä mulle on ilmaantunut jostain ihottuma silmän yläpuolelle, niin etten ole kesällä pystynyt käyttämään meikkejä oikeastaan lainkaan. Syksyllä vaiva on parantunut. Ihan outo juttu, mutta jotain herkkyyttä epäilen. Täytyy laittaa tuo tuote itselle muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tosiaan outoa. Mulla on lapsesta asti ollut tosi kuiva iho. Tämän tuotteen ansiosta elämä rutikuivan ihon kanssa on edes hivenen helpompaa.

      Poista
  5. Kiitos vinkistä! Lähtee kokeiluun. Mun naama varsinkin talvikuukausina ihan korppu :P

    VastaaPoista
  6. Voitit Sonnihaan tuvan arvonnassa. :) Laitatko yhteystiedot (sonnihaantupa@gmail.com), niin laitan paketin postiin. :)

    VastaaPoista
  7. Mä olen alkanut käyttää kookosöljyä. Sillä lähtee meikkikin kätevästi ja kosteuttaa ihan superhyvin. Itse tykkäisin käyttää vain luonnonkosmetiikka, mutta harmi vaan ne on tosi kalliita :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä olen meinannut myös testata! Ja se on lisäksi tosi monikäyttöistä.

      Poista
  8. Mulla on todella todella kuiva iho, meikkivoiteista suosittelen ehdottomasti the body shopin kosteuttavaa meikkivoidetta! Aivan mahtava tuote ainakin kuivalle iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Täytyy käydä ostamassa, kun seuraavan kerran kuljen liikkeen ohi.

      Poista