sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Omaa aikaa


Vietin viime viikonlopun ystäväni luona Turussa. Viikonloppu vierähti nopeasti syöden ja shoppaillen. Söimme itsemme ähkyyn heti perjantai-iltana ja viikonloppu menikin pitkälti täyden vatsan kanssa kieriessä. Mutta kyllähän sitä piti tankata, sillä koko lauantaipäivä vietettiin kaupoilla!


Oli kyllä niin luksusta, kun sai shoppailla ihan kaikessa rauhassa. Juurikaan mitään en tietenkään löytänyt, mutta kyllä tällainen irtiotto arjesta olikin jo paikallaan. Laskeskeltiin, etten ole tainnut lasten syntymän jälkeen olla missään yötä yksin - eli yli viiteen vuoteen. Huh, seuraavaa irtautumista en kyllä odota viittä vuotta!! ;)


Perjantai-iltana teimme Cobbin-salaattia ja jaksoimme juuri ja juuri maistaa palaset leipomaani Snickers-juustokakkua.


Irtsarit jäi suosiolla lauantaille, eikä edes jaksettu kaikkia! Pöh, olin vähän pettynyt. :D


Kotona odotti kukkivat omenapuut ja upea taivas!

Rentouttavaa sunnuntaita,
Heidi

10 kommenttia:

  1. Omnom, näyttää niin herkulliselta! :) voin hyvin uskoa, että oma viikonloppu tuntui luksukselta! Näyttää muuten ihan siltä kuin taivas olisi tulessa. Kaunista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli tosi herkullista! Säälittävää vaan, ettei jaksettu syödä puoliakaan suunnitellusta. :D Taivas oli niin upea! Onneksi huomasin ja ehdin juosta kameran kanssa paikalle. Naapurit varmaan luulee taas, että kuvailen heitä heti illan hämärtyessä. :D

      Poista
  2. Ihania herkkuja! Shoppailu - vaikka ilman ostoksiakin - on ihanaa terapiaa kaiken kiireen keskellä :) Kaunis iltataivas - onneksi kerkisit kuvaamaan.... Ja älä välitä - meilläkin naapurit pitävät minua ihan hulluna, kun kykin ja makaan maassa kameran kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shoppailu tosiaan on terapiaa - varsinkin samanhenkisessä seurassa. :) Miehen ja lasten kanssa ei ihan yhtä rentouttavaa. ;)

      Poista
  3. Ihania herkkuja ja tuollaisen viikonlopun jälkeen jaksaa taas paremmin arkea. Tuo taivas on oikeastaan ihan epätodellisen näköinen. Kaunis. Tuollaisen jos maalaisi, niin sanottaisiin, ettei ole ollenkaan aidon näköinen. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, vaikka kyllä nyt taas tuntuu, että viime viikonloppu on enää kaukainen muisto vain. ;) Kesäillat ovat niin parhautta - vielä kun saisi edes hivenen lisää lämpöä niin tarkenisi keinutella yömyöhään ulkosalla. :)

      Poista
  4. Ooh, mitä herkkuja!! Näyttää liiankin hyvältä :D
    Joko olet kurkannut blogini tuoreimpaan postaukseen? Voitit Nipsu-pipon arvonnassa, onneksi olkoon! <3 Laitatko sähköpostilla tiedon, minkä pipon haluat ja minkä kokoisena: valkoistaharmoniaa@gmail.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkuja oli vaan hiukan liikaa, vieläkin sattuu vatsa pelkästä ajatuksesta! :D Jes, mahtava kuulla. Laitan heti sähköpostia. :)

      Poista
  5. Irtiotot arjesta on ihan parhaita! Saa rentouduttua aivan eri tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin. Ja parasta on nimenomaan lähteä pois kotoa, kun saa lapsivapaata. Itse en ainakaan osaa olla siivoamatta ja kynimättä koko ajan jotain, jos olen kotona. :D

      Poista