kotiliesi

perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiaisbrunssi


Lapset ovat yökyläilemässä isovanhempiensa luona, joten meillä oli aikaa aloittaa päivä kiireettömästi brunssilla.


Testaukseen pääsi mieheni netistä tilaama 8-vuotiaan Abbeyn keksintö Makin bacon - pekoniteline, jossa pekoni valmistuu muutamassa minuutissa mikrossa. Pekonista tuli ihanan rapsakkaa, eikä se uinut rasvassa kuten pannulla paistettaessa.


Ihastuin jouluna paholaisen hilloon ja tein sitä jo toistamiseen pienen satsin. Sopii erinomaisesti vahvan cheddarin kaveriksi, nam!


Nyt on hyvä lähteä polttamaan kaloreita eli ottaa suunta kohti Ikeaa.

Pirtsakkaa loppiaista,
Heidi

12 kommenttia:

  1. Nam!
    Brunssit ovat niitä parhaita vapaapäivän hetkiä yhdessä!
    Leppoisaa loppiaista sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat - kahdestaan tai isommalla porukalla. Saatiin joululahjaksi brunssilahjakortti, enkä malta odottaa, että päästään ensi viikonloppuna käyttämään se. Ja mikä parasta, lahjakortti sisältää lastenhoidon. :)

      Poista
  2. Siis mitä, mitä!! Ihan mahtava keksintö pekonin paistamiseen!
    Sotkeeko pekonin valmistus mikron, kun tuon telineen sinne laittaa? Voisin kuvitella, että pekoni räiskii rasvan mikron seinille. Kupuakaan ei tuon päälle voi kaiketi laittaa?
    Ihanaa loppiaista ja viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Päälle laitetaan leivinpaperin pala, mikä suojaa aika hyvin roiskeilta. Yllätyin kuinka vähän oli sotkenut! :)

      Poista
  3. Herkullinen brunssi!
    Hyvää loppiaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, ja ihan rauhassa sai istua koko syömisen ajan. :D

      Poista
  4. Mahtava toi bekoniteline, enpä ole ennen moista nähnytkään.
    Onko paholaisenhillon teko vaikkeaa? Jos itsekin kokeilisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosiaan mahtava! Tuskin tulee pannulla paistettua enää. Hillon teossa haastavin osuus taitaa olla tomaattien kalttaus. Itse käytin oman puutarhan pakastettuja tomaatteja, joten tomaattien kuori lähti ilman kalttausta. Sitten vain keittelin tomaatteja ja chilejä puolisen tuntia, minkä jälkeen lisäsin hillosokerin. :)

      Poista
  5. Kahden keskiset brunssit miehen kanssa on niin ihania ♥ Groisantteja, pekonia...namskis... Hauska tuo pekoniteline.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on ❤ Näillä eväillä jaksoi pitkälle.

      Poista
  6. Enpä ole ennen tuollaista bekonitelinettä nähnyt. Teillä ollut mukava aamu ja Ikeaa loppupäivä, kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En myöskään. Mies siihen netin ihmeellisessä maailmassa törmäsi. Pukki toi Ikean lahjakortin niin pitihän sitä päästä heti käyttämään. :)

      Poista