keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Pääsiäisbrunssi 2017


Viime viikko kului kukkailotellessa, joten pääsiäisestä on jo ehtinyt vierähtää tovi, mutta kurkataanpa silti nopeasti miltä se tänä vuonna näytti.


Koko brunssihan perustuu kauniiseen hedelmätarjottimeen - mangoa, vesimelonia, viinirypäleitä, appelsiinia ja koristeeksi ananaskirsikoita sekä passionhedelmiä. Sopii väritykseltään täydellisesti pääsiäisen herkkukattaukseen!


Ja eihän pääsiäinen ole pääsiäinen ilman Mignoneja.



Lisäksi tarjolla oli vaaleita brownieseja eli vadelmaisia blondies-paloja, tankoparsaa sekä hollandaisekastiketta, croissantteja sekä karpalotuorejuustoa, parmesan röstiperunoita, rocky roadseja sekä täytettyjä kananmunia. Noiden täytettyjen munien suhteen olin vähän epävarma, sillä ne ovat perinteisesti kuuluneet meillä joulupöytään. Taisi olla tuo ulkonäkö kun pelasti, eikä joulumielleyhtymää päässyt lopulta syntymään.



Syöminen on kivaa, mutta täytyy kyllä myöntää, että nautin valtavasti myös siitä kun anopin ja kälyn kanssa valmistellaan yhdessä näitä herkkuja syötäväksi. Vähän sama homma on arkiruoan kanssa - kutsumalla naapurista kaverit lounaalle, lounas valmistuu kuin itsestään!


Jos ruokahalu ei vielä herännyt, niin aikaisempien vuosien pääsiäisbrunssiherkuttelut löytyvät täältä 2016 ja 2015.


Sitten vappupiknikin suunnitteluun!

Vähälumista viikkoa,
Heidi

10 kommenttia:

  1. Ja jälleen kolmantena vuonna kuolaan kadehtien näitä kuvia! Upea brunssi teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin sua, ku kirjoitin tätä. Katoin, että viime vuonna meillä oli ollut puhe lippujen myynnistä brunssille, mut taas jäit ilman. Voi sentään! :D

      Poista
    2. Ehkä mun täytyy olla ens vuonna skarppina valmiina ilmottautumassa mukaan! ;)

      Poista
  2. Oi, mitä herkkuja!<3 Tuo hedelmävati näyttää kaikkein houkuttelevimmalta, tuollaisen voisin värkätä vapuksi!:) Mitenkäs ne blondiesit valmistetaan? Jotain hyvää vois vappuna tarjota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saatiin taas kerran vatsat täyteen! Hedelmävati sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. :) Kyselin kälyltä reseptiä ja hän lupasi etsiä sitä.

      Poista
  3. Voi että mitä herkkuja. Nuo tiput ovat söpöjä.
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin nuo tiput Pinterestissä ja idea oli varastettava heti. Aurinkoista torstai-iltaa Kaisa!

      Poista
  4. Voi noita tipusia<3 Sain vasta nyt laitettua kiitokset blogiini arpajaisvoitosta - välillä jutut kulkevat postauksissa vähän jälkijunassa:)
    Leppoisaa lauantaita sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin aika suloisia! :) Kiitos kiitoksista. ❤️ Olimme koko päivän muuttoapuna, joten nyt todellakin lepoa.

      Poista