maanantai 15. toukokuuta 2017

Taas yksi päivällinen pelastettu - salaattipitsa


En muista olenko koskaan täällä blogissa kehunut mieheni pitsanleipomistaitoa, en ainakaan tarpeeksi. Tänään taas kun jääkaapissa ei ollut mitään päivälliseksi kelpaavaa, mies pyöräytti pitsapohjan töistä tultuaan. Perusvarman tonnikalapitsan lisäksi ideoin toisen ihan uudenlaisen, meidän ruokapöytään suht yllättävän, salaattiversion. Pohjan päälle laitoimme ketsuppia, muutaman kinkkusiivun (miehen mieliksi) ja juustoraastetta. Kiertoilmauunissa kypsennys rapeaksi. Vähän jäähtyneen pohjan päälle salaattia, paprikaa, päärynää, chilihalloumia ja auringonkukansiemeniä. Juuri ennen syömistä lorautin päälle vielä pikkuisen balsamicoa. Pitsa on kyllä aika jees ruokalaji, kun sen päälle voi laittaa lähes mitä vaan!

Mukavaa maanantai-iltaa,
Heidi

6 kommenttia:

  1. Pizza vaatii ehdottomasti salaatin kaveriksi ja itse laitan sen aina juuri tuolleen pizzan päälle. Pizza on kyllä hauska kun sitä tosiaan voi soveltaa ihan mielikuvituksen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo koskaan salaattia ja pitsaa yhtäaikaa, mutta näin maistui ainakin hyvältä. :)

      Poista
  2. Tuo salaattipizza kuulostaa hyvältä!
    Pizza on siitä näppärä että siitä saa niin erilaisia versioita!

    Iloista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hyvää! Varsin usein tehdään eri variaatioita, mutta tällaista ei oltukaan ennen kokeiltu. Kiitos samoin sinulle!

      Poista