Jos kermalikööriä sattui jäämään ylimääräistä ja raaskit lorauttaa sitä itse tehdyn jäätelön joukkoon, niin tässä kelvollinen herkku jouluun, välipäiviin ja vaikka uuden vuoden juhlintaan. Itse tehty jäätelö hurmaa samettisuudellaan ja helppoudellaan. Liköörin lisäksi tarvitset vain kermaa ja kondensoitua maitoa sekä ripauksen suolaa.
Suolakinuski-kermaliköörijäätelö
4 dl kuohukermaa
1 prk kondensoitua maitoa (karamellisoitu)
½ rkl sormisuolaa
Vatkaa kondensoitumaito ja kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Mausta liköörillä ja suolalla. Maistele ja lisää makua tarvittaessa.
Kaada kannelliseen pakasterasiaan ja pakasta vähintään 6 tuntia.
Tip tap ♫,
Heidi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti