torstai 24. heinäkuuta 2014

Hups, ostin kengät!

Kuinkakohan monta kertaa vuodessa mahdan uskotella itselleni (ja miehelle), että "tämän jälkeen en sitten enää osta uusia kenkiä".


No nämä vaaleanpunaiset Vagabond Cortonat oli vaan taas pakko saada! Viimeksi jouduin tyytymään beigen värisiin, mutta nyt sattumalta löysin (tai siis rakas ystäväni löysi, mutta olivat hänelle pari kokoa liian isot -hihhihhii) nämä kauan himoitsemani tennarit.

ennen ja jälkeen

Beiget Cortonatkin ovat taas melkein kuin uudet ikävän mehut seinälle -katastrofin ansiosta. Pikkuherra laittoi ruokasalin seinän uuteen uskoon raidoittaessaan sen sinertäväksi viinimarjamehulla. Käsi huitaisi vahingossa mukia ja mehut lensi kaaressa seinälle ja verhoille. Ensin yritin pyyhkiä ihan astianpesuaineella, sitten siirryin Vanishiin ja lopulta käytiin kaupasta ostamassa ihmesieni. Ei auttanut sekään, mutta tennarit sentään kiiltävät ihmesienen ansiosta!


Nämä kaunottaret olin jo tyystin unohtanut, mutta onneksi ne löytyivät ennen kelien viilenemistä. Ostin ne viime vuonna Gdanskista muutamalla eurolla. Ihmettelen vaan, miksen ostanut myös valkoisia! :D

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. <3

Helteistä torstaipäivää,
Heidi

2 kommenttia:

  1. Kivoja kenkälöytöjä olet kyllä tehnyt! :) Noita beigejä olen mäkin usein kuolannut kaupassa, mutta en sitten raaskinut ostaa. Mä, kun saan autolla ajaessa kenkien kannat heti ihan mustaksi ja kuluneeksi. Nyt, kun auto sanoi sopimuksensa irti ei kyllä ole enään tuotakaan pelkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta nämä Cortonathan ovat sitten ihan pakko-ostos, jos kerran joudut ilman autoa kulkemaan. ;) Ovat älyttömän hyvät ainakin omaan jalkaan!

      Poista