maanantai 29. syyskuuta 2014

PihahommiaKummitytön sairastuttua juuri ennen 4-vuotis juhliaan viikonlopun juhlahumu vaihtui meillä pihatöihin. Kotimme pihahan on periaatteessa valmis nurmikkoineen ja omenapuineen, mutta tokihan sitä aina jotain kynittävää ja paranneltavaa löytyy. Talvella on tarkoitus kaataa muutama VALTAVA kuusi, mutta nyt teimme istutushommia.


Istutimme pari tuijaa ja yhden kirsikkapuun edellisten jäätyä vanhan kotimme pihaan. Jospa tämän kirsikkapuun antimista ehtisimme jopa nauttia. Edellisestä maistiaisia saivat vain räkätit, jotka söivät kaikki kaksi kypsynyttä marjaa hedelmää luumarjaa... Ensi vuonna on tarkoitus ainakin tehdä pieni mansikkamaa ja laittaa pari viinimarjapensasta kasvamaan. Kasvihuonekin pihaltamme löytyy, ehkäpä sitäkin voisi opetella käyttämään. Nähtäväksi jää kuka jaksaa kaikista istutuksista pitää huolen. ;)


Mukavaa alkanutta viikkoa,
Heidi

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat ja kauniilta näyttää jo nyt! Mikä onkaan parempaa, kuin poimia marjat oman pihan sadosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) Se on kyllä ihan parhautta. Tänä vuonna ollaan päästy jo nauttimaan valtavasta omenasadosta. Ja lisää tulee koko ajan.

      Poista