sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulukuun 14. ★ 10 yötä jouluun


Ei joulustressiä! Kinkku tilattu, lanttulaatikot paistettu, piparit syöty leivottu, kuusi haettu, lahjat paketoitu. Kuulostaako liian hyvältä? Onneksi ensi viikonloppuna meillä juhlitaan 5-vuotis synttäreitä niin on edes jotain pientä tekemistä. ;)


En kyllä voi käsittää tätä ajan kulua! Tänä vuonna vielä aloitin joulun odotuksen jo marraskuun alussa heti halloween juhlien jälkeen. Siltikään en ole vielä hörppinyt tarpeeksi glögiä, saatikaan mutustanut riittävästi pipareita. No onhan tässä vielä kymmenen päivää aikaa ja jospa ne tänä vuonna maistuisivat vielä joulun jälkeenkin hetkisen. Toivottavasti.

En kyllä käsitä myöskään, miten meidän pieni esikoinen voi täyttää jo VIISI vuotta?! Muistan, että lapsena tuntikin oli pitkä aika ja nyt huomaan sen tunnin olevan välillä ylitsepääsemättömän pitkä aika myös omalle tyttärelle. Nykyään itsestä vaan tuntuu, että aina on perjantai ja viikot vilisee silmissä. Lakkaakohan aika joskus vielä juoksemasta? Vai pitäiskö sitä yrittää juosta kiinni? No nyt en ainakaan jaksa. Otan mieluummin lämpimän glögimukin käteen ja käperryn peiton alle katsomaan telkkaria ja nauttimaan hiljaisesta talosta.

Ihanaa alkavaa viikkoa, koitetaan pysyä perässä.
Heidi

4 kommenttia:

 1. Samanlaisia ajatuksia tullut pyöriteltyä mielessä. Minunkin vauva täyttää kohta 4-vuotta! Ihan uskomatonta miten nopeaa aika juoksee, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta olisikin vain sitä.. Totta kuitenkin on, että minä en pysy perässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Ja itsekin tässä vanhenee ihan huomaamatta, apua. :D

   Poista
 2. Kauniit valotikkaat!

  Minä myös ihmettelin ajan hurahtamista juuri tässä lähipäivinä. Meidänkin toinen vauvavuosi on ihan kohta puolessa välissä ja tuntuu, että kuopus vasta hetki sitten tuli perheeseen! Ihanaa viikkoa myös sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos. :) Piti saada vielä vähän lisää valoa tuonne pimeyteen. Meidänkin kuopus täällä jo konttaa kovaa vauhtia menemään ja vastahan hän saapui maailmaan. Lapsista sen ajan hurjan kulun juuri huomaa.

  VastaaPoista