sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vähän vielä joulua ★


Ihan vielä en ole valmis luopumaan joulusta, vaikka kinkku onkin päässyt jo parempiin suihin. Suklaata ja glögiä onneksi vielä riittää - kiitos joulupukille siitä. :)


Meillä on tapana viettää aatto kotona ja käydä joulupäivänä sekä tapaninpäivänä sukuloimassa. Kyläilemme siis yhteensä viidessä paikassa kahden päivän aikana, joten pyhistä on ollut rauha aika kaukana. Tänä vuonna on pitkästä aikaa ollut aikaa myös olemiselle, kun sattui tämä viikonloppu joulun pyhien jatkeeksi. Eihän sitä jouluna myöskään kukaan malttanut nukkua, kun piti leikkiä uusilla leluilla ja pelata lautapelejä pitkälle yöhön. Tänään aamulla pötköteltiinkin sitten koko perhe ihan luvan kanssa.


Ihanasti saatiin kuin saatiinkin maa valkoiseksi juuri ennen aattoa.


Pikkumies pääsi tänään ekaa kertaa pulkan kyytiin, eikä pelottanut yhtään kun isoveli veti pulkkaa ympäri pihaa. Huomenna päästään vielä nauttimaan lumesta ja pakkassäästä ennen kuin se muuttuu taas vedeksi ja loskaksi.

Kohta pitäisi alkaa virittäytyä uuden vuoden aaton tunnelmaan, mutta jos ihan pari päivää vielä nauttisi jouluisesta tunnelmasta. ♥ Joko muut odottavat vuodenvaihdetta?

Rauhallisia välipäiviä,
Heidi

2 kommenttia:

  1. Heippa Heidi! Löysin blogisi mutkan kautta etsiessäni uutta luettavaa. Ihanan kotoisa blogi sinulla! Liityin heti lukijaksi. :) Oikein hyvää vuotta 2015 teidän perheelle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kiitos mieltälämmittävästä kommentistasi. :) Tervetuloa lukijaksi ja oikein hyvää uutta vuotta myös teille. Taidankin tulla heti vastavierailulle sinun blogiisi.

      Poista