torstai 22. tammikuuta 2015

HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria


Sain tämän hyvänmielen haasteen kahdelta ihanalta; Annalta Aino ja tuhmat luistimet -blogista sekä Mirulta Arkilove -blogista. Kiitos teille kummallekin haastamisesta! ♥

Haaste on alunperin Tipulassa -blogista - aivan huippuidea Emoselta! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä lähteäkö mukaan vai ei.

Säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Haastan mukaan seuraavat iloa päiviini tuovat bloggaajat:

Tarttukaahan haasteeseen, niin laitan tulemaan teille jotain kivaa pientä. :)
Ja saa tähän toki muutkin osallistua - kaikki mukaan ilahduttamaan bloggaajakaveria!

Iloista loppuviikkoa,
Heidi

12 kommenttia:

 1. Voi, kiitos haasteesta! <3 :-) Pistetäämpäs tämä korvan taakse! :-)
  Ihanaa perjantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, pitäisi varmaan teille haastetuille käydä ilmoittamassa vielä. :D Hyvä, että huomasit muutenkin! Ihanaa perjantaita myös sinulle ♥

   Poista
 2. Kiva kun laitoit haasteen kiertoon, laitan sinulle s-postia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti laitoin, sähköpostiin vastattu! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on ja hurjasti jo kerännyt haastettuja! :) Vaikeaa vaan pitää järkevissä mitoissa tuo haastettavien määrä... Monta ihanaa olisi vielä ollut ilahdutettavana.

   Poista
 4. Kiitos Heidi!<3 Tämä on minusta tosi kiva haaste, ja tässä nyt kuumeisesti mietin, ketä haastan, ja miten ilahdutan. Tähän on helppo lähteä mukaan.:)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Mielelläni lähden tähän mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Heidi! :) Lähden mukaan enemmän kuin mielelläni! <3

  VastaaPoista