tiistai 6. tammikuuta 2015

Jouluähkylle piste.


Ette usko kuinka iloinen pieni blogin pitäjä täällä ruudun takana tällä hetkellä istuu. Arvontani on saanut osallistujia ja blogini lisää lukijoita - huippua! :) Jos et ole vielä osallistunut, se onnistuu täällä.

Iloinen. Ja ähkyinen. Huh. Herkuttelulle ei tosiaan näy loppua! Olisi kai jo aika ryhdistäytyä ja aloittaa se uusi terveellisempi elämä. Piti tuo kuusikin purkaa tänään, mutta yhtäkkiä ei huvittanutkaan laittaa joulua kaappiin ihan vielä. Onhan Nuutin-päiväänkin vielä tovi...


Pitäisi kai lopettaa selittelyt ja hilata vaan tämä arse ylös täältä sohvan uumenista ja mielellään vähän kauemmas kuin jääkaapille ja takaisin. Olisiko halukkaita lähtemään mukaan tähän pieneen projektiin? Yksin on niin tylsää ja innostus tuppaa lopahtamaan viimeistään toisen tai kolmannen viikon jälkeen.


Tavoitteena olisi mahduttaa edes vähäsen liikuntaa viikkoon. Tällä hetkellä olen aivan rapakunnossa, enkä edes muista milloin viimeksi olen käynyt ihan rehellisellä kävelylenkillä. Syömisenikin ovat vähän mitä sattuu. Toki lapsille teen joka päivä lämpimän aterian, joten tulee sitä jotain kunnollistakin syötyä, mutta pitkälti ruokalistalla pyörii viikosta toiseen samat ruoat, välipaloista puhumattakaan. Otan siis ilomielin vastaan myös ehdotuksia ensi viikon ruokalistalle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet lukijat ♥

Kevyempää keskiviikkoa,
Heidi

2 kommenttia:

  1. Oi, että mitä herkkuja! Eihän tuollaisia houkutuksia voi kaappiinkaan jättää saati sinne kauppaan ;) Mutta munhan piti motivoida liikkumaan. Hups! Mulla on kyllä itsellänikin edessä ryhdistäytyminen liikkumisen kannalta. Tuonne 20-asteen pakkaseen mua ei saa juoksemaan, mutta salikortti täytyy hankkia nyt viimeinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä myöskään ole mitään halua lähteä noilla pakkasilla tuonne ulos tarpomaan, mutta meiltä löytyisi omasta takaa tuo kuntosali... Eli ei ole enää kuin omasta viitsimisestä kiinni!

      Poista