lauantai 31. tammikuuta 2015

Lomakukkia


Meidän oli tarkoitus muutaman tunnin päästä ajaa laivaan ja matkata Ruotsiin ystäväni perheen luokse. Matkasuunnitelmat muuttuivat; yrjö nimittäin paukahti paikalle! Itse sairastuin jo keskiviikon vastaisena yönä ja nyt tauti on kiertänyt koko porukan. Onneksi lapsille tauti ei ole iskenyt yhtä pahana kuin minulle (tai ainakaan he eivät ole olleet siitä moksiskaan toisin kuin allekirjoittanut - olin ihan toimintakyvytön).


Pahin lienee jo takanapäin ja ruokakin jo maistuu, joten lähetin miehen tänään kauppaan jääkaapin ammottaessa tyhjyyttään. Meinasin ensin lähteä itse ihmisten ilmoille tuulettumaan, mutta jäin kuitenkin mieluummin kolailemaan pihaa lasten kanssa. Pitäisi vissiin aina tehdä näin, jos sieltä löytyy noin kauniita kukkasia! :)


Kuvat ovat ihan kamalan rakeisia! Lunta tulee ja pimeyttä riittää kevätkukista huolimatta. Ovat nämä ainakin jo lupaus jossain häämöttävästä keväästä.


Rentouttavaa lauantai-iltaa,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Oivoi, yrjö ei kyllä koskaan ole tervetullut vieras :\ Hyvää viikonloppua kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todella, kamala tauti! Kiitos samoin sinulle. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sitä aina unohtaa kuinka kamala tauti se onkaan. Meni ja pilas meidän reissunkin vielä kaiken kukkuraksi, pöh!

   Poista
 3. Voihan yrjö! Onneksi menossa jo pois :-) Ihanat tulppaanit, keväisiä tosiaan, vaikka täälläkin puskee taas lunta taivaantäydeltä.. :-)

  Ihanaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! :) Mun puolesta lumen tulo sais loppua nyt, vaikka käyhän se kolaaminen kuntoilusta. ;)

   Ihanaa iltaa sinullekin ♥

   Poista
 4. Voi kurjuus tautia, matkan peruuntumista ja tätä kommentoinnin vaikeutta!:( Onneksi sait ihanat tulppaanit ilostuttamaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! On ne niin kauniita tuossa pöydällä (ja todellisuudessa sain vielä toisenkin kimpun punakeltaisia tulppaaneja, niistä kuvaa ehkä sitten kun aukeavat niin pääsevät paremmin oikeuksiinsa). :)

   Poista