torstai 5. maaliskuuta 2015

7 kysymystä -haaste


Sain Pupuja ja vaahtokarkkeja -blogin ihanalta Minnalta tämän haasteen jo jokin aika sitten. Näitä haasteita on tässä sadellut puolin jos toisinkin, mutta minusta näihin on kiva tarttua, kun ne eivät ole vielä ainakaan toistaneet itseään. Toivottavasti tekin jaksatte vielä lukea näitä. ;)

1. Kolme ensimmäistä mieleesi tulevaa adjektiivia, jotka kuvaavat sinua? Näiden ei tarvitse olla kuvaavimpia, mutta ekana mieleen tulevat.
Ilonpilaaja. Kuinka monta kertaa olen tänäänkin estänyt tabletilla pelaamisen - varsinainen ilonpilaaja!
Tarkka. Haluaisin kaiken olevan aina tiptop, mutta kolmen lapsen äitinä joutuu joustamaan kaikenlaisista asioista.
Nautiskelija. Nykyään pyrin elämään hetkessä; enää en odota koko päivää, että kello tulee viisi ja mies tulee töistä kotiin vaan nautin täysin rinnoin myös jokaisesta tunnista ennen kello viittä (vaikka pahimmillaan meitä huutaa täällä neljä yhtäaikaa). Haluan elää omaa unelmaani, eikä minusta tule terveydenhoitajaa, vaikka välillä saan kuulla, että se koulu olisi pitänyt käydä loppuun (kohdallani se on edelleen fyysisesti mahdotonta). Kaikkien pitäisi osata nauttia elämästä enemmän ja lopettaa sellainen turha jossittelu ja nipottaminen! (Sattumalta Mansikkatilan mailla -blogin Tainalla oli samankaltaisia ajatuksia viime postauksessaan.)
Lisäksi olen myös Nautiskelija, oikein isolla ännällä. Nautin hyvästä ruoasta ja juomasta, ylipäänsä herkuttelusta isolla hoolla. :D

2. Keräiletkö jotain?
Lasketaanko kenkien ja korujen keräily?! ;) Nyt oon hamstrannut myös ihan hulluna kaikkea vanhaa; sukset, kelkat, perunalaatikot - kaikki käy!

3. Mitä teet kun haluat oikein hemmotella itseäsi?
Jos alan ihan hurjaksi, käyn kampaajalla tai jopa ravintolassa. Pienempään hemmotteluun riittää sauna ja levy suklaata.


4. Unelma-ammattisi lapsena ja mitä haaveelle kävi?
Lastenlääkäri tai laulaja. Lapsia on tarkoitus hoitaa, mutta ei ihan lääkärinä. Autossa laulan kovaa ja korkeelta!

5. Voiko sukan laittaa väärään jalkaan? Tavallisesta sukasta on siis kyse, ei muotoonommellusta.
No ei oikeastaan. Villasukan voi!

6. Onko hiihtäminen sinun juttusi?
On ainakin ollut, viime hiihtelystä on ehtinyt vierähtää pieni ikuisuus.

7. Kiva, pieni idea, jolla voisi muistaa hyvää ystävää ystävänpäivänä?
Varsinainen ystävänpäivä oli ja meni, mutta viimeksi tänään uskon ilahduttaneeni yhtä ystävää pitkällä puhelulla. Mutta jos jotain konkreettista seuraavaa ystävänpäivää ajatellen... Suklaakakku - suklaatahan rakastaa kaikki! :)


Taidan jättää haastamisen nyt väliin, mutta olisi kiva kuulla teidän vastauksia näihin kysymyksiin. Jättäkää vaikka kommenttia tuohon alle. :) Ja jos nappaat haasteen blogiisi, kerrothan siitä minulle niin tulen lukemaan postauksesi.

Keväistä loppuviikkoa,
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti