maanantai 23. maaliskuuta 2015

Puutarhasuunnitelmia & ARVONTAMUISTUTUS


Tänä vuonna viherpeukalon tynkäni kutiaa normaalia enemmän. Viime kevät ja kesä menivät ihmetellessä, mitä kaikkea uuden kodin pihamaalta paljastuukaan. Tänä vuonna on ainakin selkeä visio, mitkä kasvit saavat luvan lähteä! Vaikeampaa onkin sitten suunnitella 2500 neliön pihaa toimivaksi sekä kodikkaaksi, kun ei liiemmin ole tietoa eikä taitoa. Olisi kiva mennä tällä kertaa jotain muuta kuin yritys&erehdys -reittiä.


Mahataudin pyörteessä viikonloppua viettäneenä uppouduin Pinterestin suloiseen maailmaan ilman huonoa omaatuntoa. Se on pullollaan toinen toistaan upeampia puutarhoja. Yksi sellainen meille, kiitos. Erilaisia ruusuja, pioneja, tuijia, vadelmaa, luumupuu, pieni mansikkamaa, ehkä vähän perunaa, pari viinimarjapensasta sekä kasvihuoneeseen tomaattia ja kurkkua. Näin alkuun nyt ainakin. ;)

Uusia lukijoita suorastaan ropisee, ihan huippua! Tervetuloa kaikki. ♥ Olettehan jo käyneet niin vanhat kuin uudetkin lukijat osallistumassa arvontaan. Vielä pari päivää aikaa, hophop. :)

Iloista maanantaita,
Heidi

10 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloisia suunnitelmia! :-) Siinä sulla on työmaata! :'-D

  VastaaPoista
 2. Oi - ja Viherpeukaloiden kuvasto auki - meillä tuo kulkee nimellä "ruksilista".... joka kevät ja syksy ruksailen mitä kaikkea haluan pihalle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, muutaman jutun minäkin siihen olen ruksannut... ;)

   Poista
 3. Nuo kuvastot ovat vaarallisia.., samoin Pinterest ;0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella ovat! En ymmärrä, miten sinne Pinterestiin aina hukkuu. :D

   Poista
 4. Kiitos arvontamuistutuksesta - se olikin mennyt multa ihan ohi..
  Tulevan kodin pihasuunnitelmat täälläkin pyörivät mielessä - taitoa ei ole, mutta onneks sentään intoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nyt huomasit ja ehdit vielä osallistua arvontaan! :) Intoa piisaa täälläkin, ainakin siihen asti kunnes pitäisi alkaa ensimmäistä kuoppaa kaivaa. ;)

   Poista
 5. Tuolla esitteessä on niin ihania kasveja ja kukkia, että sitä ihan alkaa luulemaan itteensä viherpeukaloksi! Joo, kaikkea kanssa:) Mutta pensasmustikoita aion nyt ostaa lisää, mutta ehkä en ala tilaamaan, vaan haen lähipuutarhalta! Aikoinaan istutin kaksi ja puput söi sen toisen ja toinenkin on hieman surkeana, joten uusiksi meni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä itsekin voisi sillai kaikessa rauhassa miettiä mitä istuttaa minnekin, eikä haalia kaikkia kerralla. ;)

   Poista