torstai 28. toukokuuta 2015

Tennarit pesukoneeseen!


Kesä ja vesileikit - välillä vähän roiskuu! Etsiskelin tietoa, miten tennarit kannattaa pestä koneessa ja sen turvin heitin neidin tennarit 40 asteeseen ja annostelin vähäsen pesuainetta mukaan. Lopputulos oli sama kuin ennen pesua:


Hieroin märkiin tennareihin astianpesuainetta ja laitoin ne uudestaan koneeseen. Ei vieläkään mitään! Hieroin vähän lisää astianpesuainetta, annoin vaikuttaa yön yli ja aamulla ajattelin, että P****T ja laitoin tennarit 60 asteeseen, pyykinpesuainetta ja Vanishia päälle.


Puhdasta tuli!

Kohta se on taas täällä. Perjantai.

Kivaa viikonvaihdetta,
Heidi

8 kommenttia:

 1. Vanish on tehokas ja sain sillä valkoisista tyttären housuista ikävän mustan tahran pois. Tosin liotin yön yli. Viime lauantaina tiputin punaviinipullon suht uusille lenkkareille, mutta kun heti laitoin koneeseen, niin puhdasta tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! En oo ikinä ennen pessyt kenkiä koneessa, joten näillä kympin tennareilla oli hyvä harjoitella.

   Poista
 2. Tennareiden pesu pesukoneessa on tuttua puuhaa - joskus silloin kaaauuaaan sitten teininä oli fiftari-tytöllä valkoiset tennarit ja ne pestiin viikottain :) Ja perunajauho-vesi -seoksella sitten loput jotta tuli aivan puhtaaksi... Ei ollut silloin vielä Vanishia ;)
  Ihanat tennarit muuten nuo pinkit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ennen kuullutkaan perunajauho-vesi -seoksesta! Aina sitä oppii uutta. :) Meidän 5 veellä kaikki on pinkkiä...

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Mulla on myös tennareiden pesu edessä ja näillä vinkeillä voisi odottaa lopputuloksen olevan halutunlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän riskillä tässä mentiin, mutta lopputuloksesta tuli mielestäni varsin hyvä. :)

   Poista
 4. Ihailtavaa sinnikkyyttä :D Täytyypä napata pullo Vanishia seuraavalta kauppareissulta. Noita tennareita ja muita kangaskenkiä löytyy meiltäkin eteisestä kunnon rivi. Eikä läheskään aina läheskään puhtaita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos. ;) En tiedä kestävätkö kaikki kengät noin järeitä aseita, mutta kokeiluistani rohkaistuneena aion heittää muutamat muutkin Vanishkylpyyn. :D

   Poista