sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Toukokuun vika


Tänä viikonloppuna meillä ei juhlittu koulun päätöksiä eikä valmistujaisia ja juhlavaatteiden sijaan vedimme rönttövaatteet niskaan ja puuhasimme pihalla.


Eilisen projekti oli leikkimökin sisäseinien maalaus. Huh, nyt on sekin homma tehty. Mökki kaipaa vielä vähän sisustusta, joten siitä kuvia myöhemmin.


Perjantai-illalla lasten mentyä nukkumaan rentouduttiin terassilla, grillattiin vaahtokarkkeja ja kuunneltiin käen kukuntaa.


Tänään puoliso nikkaroi pienen kasvimaan terassin viereen. 


Ja teki vielä lounaaksi hampurilaisia. Kiitos ♥

Mukavaa alkavaa viikkoa,
Heidi

4 kommenttia:

 1. Täydellistä tapaa viettää aikaa, kertakaikkiaan täydellistä. Meilläkin viikonloppuun kuului pihahommia, muun muassa monia eri kukkia istuteltiin ja revittiin rikkaruohoja - joita ei kyllä näytä olevan yhtään sen vähempää.. :)

  http://karvapuusti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä välillä tulee tarpeeseen tällaiset viikonloput, kun ei ole mitään suunnitelmia. Voi sitten kotona puuhailla senkin edestä! :D

   Poista
 2. Meilläkin viikonloppu meni ihan pihalla :) Sunnuntai-iltaan saimme ex tempore -kutsun lakkiaisten rääppiäisiin ja se oli ihana päätös viikonlopulle :) Hieno kuva tuosta kuumasta grillistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi lakkiaisrääppiäiset, kuullostaa herkulliselta! :) Tänään ei sitten huvita enää tippaakaan mennä tuonne tuuleen ja vesisateeseen touhuamaan, vaikka hommaa olisi.

   Poista