keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ulkona on ihanaa!


Toiset ovat kääntäneet jo ajatukset syksyyn, mutta minä kuulun niihin, jotka nauttivat vielä KESÄstä. Me istutaan lasten kanssa vuoroin terassilla ja vuoroin omenapuiden alla, luetaan satuja ja jos hyvä tuuri käy, syödään jäätelöä.


Kuka arvaa mihin nyt suuntaan...


Oi kyllä!

Lämpöistä kesäpäivää,
Heidi

10 kommenttia:

 1. Oi vielähän se kesä jatkuu - yöt alkavat jo olla ihanan viileitä... Mitähän kivaa löysit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aamut! Ei tarkene enää nauttia aamiaista terassilla. Voi kuule Pia, löysin vaikka mitä! :) Olin jo kääntämässä auton nokan kohti Ikeaa, mutta mies puhui "järkeä". Äh, miehet! ;)

   Poista
 2. Olen kanssasi niin samaa mieltä, että kyllä se vielä kesä on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan siis tästä ihanasta kesästä nyt! :)

   Poista
 3. Kesää eletään vielä täälläkin! Kuka siitä nyt vielä haluaisi luopua... Vai löytyi kuvastosta paljon kaikkea kivaa. Mä en ole vielä uskaltanut avata koko kuvastoa, mutta josko tänään lukisi iltalukemiseksi. Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, annetaan kesän vielä helliä meitä! :) Kuvaston avaaminen voi aiheuttaa valtavaa tarvetta päästä Ikeaan - mä haluan päästä ostamaan muutaman naulakon, että saadaan tuulikaappiin lisää tilaa takeille, kun joskus pitkän ajan päästä niitä kuitenkin taas tarvitaan. Kesäistä viikonloppua!

   Poista
 4. Ihan täysi kesä täälläkin! Tänään oltiin suunnitellusti rannalla, eikä ihan yksin...Ranta oli tupaten täynnä väkeä, mutta oli niin ihanaa!<3 En mäkään kaipaa syksyä vielä yhtään. Rakastan valoa ja lämpöä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ihmettele väenpaljoutta rannalla! :) Lämpö tuntuu kertakaikkisen ihanalta iholla. Huomisesta alkaen sääkartat alkavat näyttää uhkaavilta, mutta ei anneta sen pilata kesäfiilistä, eihän?

   Poista
 5. Täällä meilläkin päin tänä viikko on ollut vielä hyvin kesäinen ja edellinen viikonloppuhan oli hyvin lämmin :) Nautitaan näistä niin kauan kun voidaan! Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääennusteen mukaan alkaa olla pikkuhiljaa aika päästää kesästä irti. :/ En millään vielä haluaisi! Joskus tähän aikaan vuodesta on jo valmis ottamaan syksyn vastaan, mutta ei nyt ei vielä. Mukavaa alkavaa viikkoa Heli! ♥

   Poista